|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A mnie ty chyba zaraz rozwali .... ;/ grrrr
Muszę ściągnąć sterowniki już chyba ściagnełam z 10 i żaden nie działa ja nie wiem pewnie zły ściagnałam ale ja już nie wiem gdzie mam szukac o.o mpja karta graficzna to Rage - 128 Pro wiem że cienka ale kit xD No kto mi pomoże ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ATI Rage128 nie ma akceleracji 3D, a Singles wymagają akceleratora zgodnego przynajmniej z DirectX 7 i ze sprzetową obsługą T&L. http://www.singles.techland.pl/engli...ml#technisches Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Btw. zna ktoś jakiś działający trainer, kody, edytor? Bo jak patrzę na te puste okienka to mnie krew zalewa ;x
Będę wdzięczna. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jak znajdę coś ciekawego to podrzucę ![]() Trainera nie miałem, są kody na kasę i różne opcje (cenzura, poprawienie nastroju ... te rzeczy). W Singles mozna łatwo edytować parametry, wszystko jest w plikach tekstowych. Cytat:
![]() Musisz uzbierać ~60zł (tyle kosztuje najtańsza używana karta GF2MX ). Przyda się, bo każda nowa gra używa przynajmniej T&L ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie no spoko ;> przed tobą każdy mi mówił żę mi będzie działać lol. Mmm dzięki za radddeee ale tak już jest.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba grafika. Nie moge stwierdzoc ze gra jest gorsza lub lepsza od the sims 2 bo nie gralam w singles
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam singles. Przyznaję erotyczna gra. Ale szybko się nudzi. Długo poprawia się relacje miedzy singlesami. Raz sie podnosza raz opadają. To jest właśnie głupie Co zrobić żeby parka szybko sie zakochała? A tak juz w singles nie gram tylko sie z ciekawości pytam
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Heh, pomysl moze i fajny - w koncu wiadomo nie od dzisiaj, ze seks najlepiej sie sprzedaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|