|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
na serio ja też mieszkam w Zgierzu sory ze nie na temat ![]() Co do tematu to chciałbym żeby następny dodatek byl ze zwierzętami ![]() a "Nocne Zycie" kupie po premierze w moje urodziny 11 listopada ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Już wiadomo że najprawdopodobniej następnym dodatkiem będzie The Sims 2 Firma. Więcej info na www.simy.pl i www.simpassion.pl .
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Najpierw przypuszczenia, że następnym dodatkiem będzie coś o wakacjach, (według mnie najprawdopodobniejsze), potem, że The Sims2 Rynek, potem bazar (a czym się różni rynek od bazaru? Poza tym taki dodatek wydawałby się trochę... dziwny...) A teraz, że firma... Poczekajmy jeszcze te parę dni, bo zostało ich już naprawdę niewiele, a potem, jak ktoś już będzie miał NŻ to nam powie co to będzie (no chyba, że taka informacja nie zostanie zamieszczona, ale wątpię). Bo takie przypuszczanie robi się już nudnawe...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U nas w trójmieście również na ulotkach z marketu carrefur pojawiły się zapowiedzi gry na 13 września . Niestety nie jest jednak napisane czy w polskiej wersji jezykowej a okładka nie jest tłumaczona wiec nie wiem czy bedzie po co jechać . A co tam przejade i sprawdze albo wróce z grą albo ze łzami w oczach;(
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja się mojego wujka spytam czy będzie 13 14 czy 15 września bo on codziennie jeżdzi do Krakowa i mi powie czy jest w sklepie czy nie
![]() CHoć podawali że bedzie 13 14 15 lub 16 to według mnie zawsze simsy wychodzą w piątek więc raczej 16 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nikt nic nigdy nie kupował w Merlinie? ;( Nie wierzę... Proszę odpowiedźcie na moje pytanie, bo jestem już zdesperowany...
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
http://simy.pl/news/data/upimages/Nlboxtyl.jpg tutaj jest zdjęcie tyłu okłaki NZ jak sie dobrze przyjżeć można zauważyć zmiane wymagań sprzętowych np Procesor 1,0 GHz a nie 800MHz
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ehhhhh... Okropny dodatek chyba będzie... Mam nadzieję, że na poprawę humorów następnym będą zwierzaki
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
okropny dodatek będzie :/ a ja liczyłem że wakacje będa następne
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|