![]() |
#481 |
Guest
|
![]()
Już wiadomo że najprawdopodobniej następnym dodatkiem będzie The Sims 2 Firma. Więcej info na www.simy.pl i www.simpassion.pl .
|
![]() |
|
![]() |
#482 |
Guest
|
![]()
Najpierw przypuszczenia, że następnym dodatkiem będzie coś o wakacjach, (według mnie najprawdopodobniejsze), potem, że The Sims2 Rynek, potem bazar (a czym się różni rynek od bazaru? Poza tym taki dodatek wydawałby się trochę... dziwny...) A teraz, że firma... Poczekajmy jeszcze te parę dni, bo zostało ich już naprawdę niewiele, a potem, jak ktoś już będzie miał NŻ to nam powie co to będzie (no chyba, że taka informacja nie zostanie zamieszczona, ale wątpię). Bo takie przypuszczanie robi się już nudnawe...
|
![]() |
![]() |
#483 |
Guest
|
![]()
U nas w trójmieście również na ulotkach z marketu carrefur pojawiły się zapowiedzi gry na 13 września . Niestety nie jest jednak napisane czy w polskiej wersji jezykowej a okładka nie jest tłumaczona wiec nie wiem czy bedzie po co jechać . A co tam przejade i sprawdze albo wróce z grą albo ze łzami w oczach;(
|
![]() |
![]() |
#484 |
Guest
|
![]()
Ja się mojego wujka spytam czy będzie 13 14 czy 15 września bo on codziennie jeżdzi do Krakowa i mi powie czy jest w sklepie czy nie
![]() CHoć podawali że bedzie 13 14 15 lub 16 to według mnie zawsze simsy wychodzą w piątek więc raczej 16 |
![]() |
![]() |
#485 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nikt nic nigdy nie kupował w Merlinie? ;( Nie wierzę... Proszę odpowiedźcie na moje pytanie, bo jestem już zdesperowany...
![]() |
#487 |
|
![]()
Jeszcze 6 dni. Jak o tym myślę to nie moge uwierzyć.
![]() Ciekawe czy w tworzeniu rodziny będzie można stworzyć wampira. Fajnie by było. A pomyślcie ile dodatkowych ubrań będzie po wpisaniu Boolprop testingcheatsenabled true ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Guest
|
![]()
stymi dodatkami "rynek" czy "bazar" to by byla totalna porazka :con:
co by się tam robiło handlowało "majtkami" :wacko: uważam ze dodatek powinien być ciekawy i cos nowego wnosić do gry "wakacje" - podroze itp bazar to mozna zrobić w kazdych simach ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
|
![]()
"Marzenia się spełniają! Trzeci dodatek do The Sims 2!
Już od dziś w Szwajcarii w sprzedaży jest dodatek Nocne Życie. Jak poprzednio z tyłu instrukcji można ujrzeć "zapowiedź" następnego dodatku. Gdy dowiedziałem się co to będzie myślałem, że oczy wyjdą mi na wierzch. Będzie to coś na styl dodatku który opisywałem wam na Sim Passion - Firma. Simowie założą własny interes. Będą musieli być mili dla klientów, pracowici i robić wszystko co trzeba do własnego interesu. Będą mogli założyć restauracje, kluby nocne, sklepy itd. Jak widać marzenia się spełniają." Wiadomośc ze strony http://www.simpassion.pl/ "Marzenia się spełniają" << Ja bym wolała coś w stylu wakacji lub zwierzaków. ;\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Guest
|
![]()
http://simy.pl/news/data/upimages/Nlboxtyl.jpg tutaj jest zdjęcie tyłu okłaki NZ jak sie dobrze przyjżeć można zauważyć zmiane wymagań sprzętowych np Procesor 1,0 GHz a nie 800MHz
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|