Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej?
Henryk Ćwir 48 21.15%
Majka Ćwir 19 8.37%
Jan Nowak 74 32.60%
Anna Nowak 9 3.96%
Kasandra Ćwir 34 14.98%
Marek Kawaler 15 6.61%
Inny 28 12.33%
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.08.2005, 10:11   #71
klakla999
Guest

Domyślnie

Nowak!!!Nowak jest ble...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.08.2005, 14:31   #72
blue eyes
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Kama2002
A ja lubię Ćwirów - są niejako symbolem TS ^^
NO pewnie to ulubiona rodzina Willa wrighta
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 20:28   #73
oLeNia
Guest

Arrow hehe!

A czy któryś SIM jest mądry?
Ale ja mam tylko Jana, a wy macie tesh annę pewno! Dziwne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 18:42   #74
Korba
Guest

Domyślnie

Ja też nie lubię rodzinek maxisowskich.No może oprócz rodzinki Mashuga(są oni w The Sims Deluxe)głównie dlatego,że ten facet jest prze ze mnie gwiazdą.(mam dodatek Gwiazda)Nie lubię też Ćwirów,fakt,cały czas do mnie przylażą.Ej macie Zwierzaki?????bo mnie wkurza ta rodzinka(nie pamiętam nazwiska)w której jest Tiffany,Brad i mały Jaś,mają labladora Plisa,nie cierpie ich,ten brad cały czas do mnie przyłazi i sie kłóci z simami.Ale w jednej rodzince jest on przyjacielem dla mojej simki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 19:01   #75
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Korba
Ja też nie lubię rodzinek maxisowskich.No może oprócz rodzinki Mashuga(są oni w The Sims Deluxe)głównie dlatego,że ten facet jest prze ze mnie gwiazdą.(mam dodatek Gwiazda)Nie lubię też Ćwirów,fakt,cały czas do mnie przylażą.Ej macie Zwierzaki?????bo mnie wkurza ta rodzinka(nie pamiętam nazwiska)w której jest Tiffany,Brad i mały Jaś,mają labladora Plisa,nie cierpie ich,ten brad cały czas do mnie przyłazi i sie kłóci z simami.Ale w jednej rodzince jest on przyjacielem dla mojej simki
tak, ten Brad tez do mnie przychodzi i mnie wkurza ;/ raz przysli o 4.00 nad ranem z torcikiem, pieskiem (ktory mi zrobil KUPECZKE w salonie) , jakims batonikiem (ktorgo potem pies zjadl) i prezentem, czyli kwiatkiem, ktry zwiedl po dwoch godzinach -___- ''
i moze sie to nie tyczy tematu, ale najbardziej ze wszystkich simow nie lubie...roznosicielki gazet :laugh: ona jest taka kretynka ze nie wiem, mozna ja sobie zamurowac, a ona ciagle ebdzie gwizdac i nie wyjdzie xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 21:24   #76
Korba
Guest

Smile

Tak jest,Wiesia roznosicielka gazet hahahaha!!!! :laugh:
A w abrakadabrze nie lubie tego strażnika zaklęć.gdy mojej magicznej kumpelce pokazywal;am jakieś zaklęcie i nagle przyszedł Henryk Ćwir(nie no ile można??!!) tuż po tym jak zaklęcie zaończylam.I przyszedl gość od zaklęć i wlepił mi grzywnę!No nie,ten Ćwir to taki du***!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2005, 11:52   #77
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Korba
Tak jest,Wiesia roznosicielka gazet hahahaha!!!! :laugh:
A w abrakadabrze nie lubie tego strażnika zaklęć.gdy mojej magicznej kumpelce pokazywal;am jakieś zaklęcie i nagle przyszedł Henryk Ćwir(nie no ile można??!!) tuż po tym jak zaklęcie zaończylam.I przyszedl gość od zaklęć i wlepił mi grzywnę!No nie,ten Ćwir to taki du***!!!!
a wlasnie, jak samo jej imie mowi - przybyla ze wsi :laugh:
tak, ten straznik tez jest glupi, raz bylam w abrakadabrowie i kupowalam jagody, a ten mi tu przykatuje i musialam zaplacic 20 $ grzywny :/ to chyba byl jakis blad w grze...albo jak rzucam zaklecie urouchowienia na wielbiciela fanatyka (co z reszta i tak nie dziala ;/) to ten debil przylatuje, stoi, miota sie, stoi, miota sie i w koncu musze zaplacic wielka sume 3 $ xD zaglada !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2005, 13:35   #78
Sylwusia
Guest

Domyślnie

Ja najbardziej nie lubię rodziny Nowaków, bo jak do moich simów przychodzą, to cały czas coś jedzą. Nie wiem czemu zawsze przychodzą kiedy zamawiam pizze
Głodomorki

Mnie w Zwierzakach denerwuje ten szop tracz, czy jakoś tak. Albo to jest skums.

--------------------------------------------------

Ja w zwierzakach usunełam maxisowe rodzinki
Denerwują mnie Jak nie, to całą rodzinke spalam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2005, 14:01   #79
Korba
Guest

Domyślnie

A w Gwieździe nie lubie rodzinki ktosiów.W niej wszyscy są jakimiś gwiadami.Gupie,bo zawsze przychodzą na wyżerkę,a potem,gdy gadaja z moimi simami obrażaja sie.A gdy pytam o autograf to na mnie wrzeszczą.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2005, 14:32   #80
Sylwusia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Korba
A w Gwieździe nie lubie rodzinki ktosiów.W niej wszyscy są jakimiś gwiadami.Gupie,bo zawsze przychodzą na wyżerkę,a potem,gdy gadaja z moimi simami obrażaja sie.A gdy pytam o autograf to na mnie wrzeszczą.

Co na to poradzisz Korba, że niektóre simy przychodzą tylko na wyżerke...potem się obrażają jak się najedzą i wychodzą...to mnie też czasem denerwuje
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania