|
|
#662 | |
|
Guest
|
Cytat:
W tesko też można kupić ???
|
|
|
|
|
#663 |
|
Guest
|
Ja wlasnie wrócilam z Media Marktu i mam swoje upragnione Simsy Nocne Zycie. Wlasnie sie instaluje...
|
|
|
|
#664 |
|
Guest
|
No i co? - Fajne (ale głupi jestem, musi być fajne)
|
|
|
|
#665 |
|
Guest
|
Jeszcze raz proszę
Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział co????_______ __________________ ___________ __________________ __________________ __________________ |
|
|
|
#666 | |
|
Guest
|
Cytat:
No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku.. |
|
|
|
|
#667 |
|
Guest
|
Byłam dziś w Galerii Centrum i the sims nightlife stoi sobie i czeka na kupienie
Tylko cena taka sobie, ale to mi nie przeszkadza zbytnio
|
|
|
|
#668 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#669 |
|
Guest
|
AAA! Nie wytrzymam dłużej :w00t: Ja chcę mieć Nocne życie! Dlaczego do końca tygodnia mam tak długo lekcje? I dlaczego po szkole mam zajęcia dodatkowe (typu j. ang) i nie mam czasu pojechać po Simsy? Jeśli jutro będę miała mało zadanie pojadę po NŻ wieczorem
Jeśli niestety mi się nie uda poczekam do soboty ![]() Nie wiecie czy w TESCO (w Gliwicach) jest już Nocne Życie? Dzwoniłam dzisiaj po południu i powiedzieli, że jeszcze nie mają, ale może już wystawili? |
|
|
|
#670 |
|
Guest
|
ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniają
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|