![]() |
#722 |
Guest
|
![]()
Wczoraj mi wysłali, jutro dojdzie...a może nawet dzisiaj?
|
![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
![]()
a wiec tak!!!!!czy mozna zainstalowac thesims2 > potem na studiach> a potem nocne zycie? bez odinstalowywania na studiach?
niech ktoś odpowie proszę.... to dla mnie bardzo ważne bo nie chciala bym usowac moich 30 ;( pokoleń jakie mialam w studiach :1smutny: niech ktoś odpowie!!! proszę... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Myślę że raczej nie
![]() ![]() P.S Mam gazetę KOMPUTER ŚWIAT GRY całą o The SIms 2 : Nocne Życie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Guest
|
![]()
A mi wysłali 13.09, czyli dziś powinno dojść, albo jutro
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Guest
|
![]()
Jak zamiałem NS to mi wysłali w środe i grałej zaraz po skole, bo paczke odebrali rodzince i musiełem iśc do nich do pracy aby mi dali
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Guest
|
![]()
a ile kosztuje ta gazeta KOMPUTER SWIAT GRY?
jeszcze raz sie pytam prosze o odp. tak lub nie czy mozna instalowac nocne zycie jak sie ma zainstalowane na studiach? ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Giggs]Myślę że raczej nie
![]() ![]() CZY JA DOBRZE ZROZUMIAŁAM ŻE MAM ODINSTALOWAĆ UNIWERSYTET PRZED INSTALOWANIEM NOCNEGO ŻYCIA ???? ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Guest
|
![]()
Ludzie! Jaki by miał interes maxis w tym że wszyscy by musieli sprzedawac innym NS (bo by tak zaczeli robić) były by to wielkie straty dal nich. Można miec NS i NŻ równocześnie, a w dodadku w prawie kazdym wywiedzie pisze ze nocen życie bardzo zmienia zycie studenta :/
|
![]() |
![]() |
#730 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |