|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem...
Gdzieś po godzinie gry, kiedy np. schowam cos do ekwipunku psuje mi się grafika... Tzn. wszystko staje się tak jakby pogniecione... Kiedy wyjde z tej rodziny i włącze ją jeszcze raz, nic nie pomaga. Pomaga dopeiro kiedy zresetuje komputer... W NS działo mi się tak samo... Ostatnio edytowane przez ...Martini..... : 17.09.2005 - 11:27 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam kilka pytań dotyczących NŻ
1. Czy są jakieś nowe ubrania dla nastolatków? 2. Czy nastolatkowie mogą mieć swój samochód? 3. Najważniejsze! czy nastolatkowie mogą umówić się randkę na mieście. 4. Czy gra chodzi wolniej niż dotychczas? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
na 4 moge ci odpowiedziec:
Tak jeżeli masz mało pamięci RAM jeśli masz 512 to lekko będzie sie cieło ale jak więcej to nie powiino |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Gdzie można kupić "elektropląs" czy jakoś tak... Bo ja zapomniałam
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]()
No to będzie mi się zacinało :1smutny: Trzeba zbierać na nowy ram
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To nie jest nagroda aspiracji...
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zna ktoś odpowiedzi na moje inne pytania? |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
No więc... Instalacja przebiega gładko...włączam podekscytowana grę, wchodzę w weronę, stawiam domek i zamierzam stworzyć rodzinkę. Lecz mniej więcej w połowie wczytywania panelu tworzenia rodzinki za każdym razem występuje błąd ' Aplikacja została zakłocona, program zostanie zamkniety' i co ja mam zrobić ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Tak mogą..Nastolatkowie mogą prowadzić samochód. 3.Nie wiem nie sprawdzałam ale chyba tak.. 4. No mi przycina ale jutro będę miała więcej RAM-u i będzie chyba szycbiej chodziło.. ![]() Giggs poszukaj w dziale problem z gra TS2..tam jest mnóstwo takich tematów..Ale ja Ci napisze : -posprawdzaj czy nie masz powłączanych programów w tle jeśli masz wyłącz je.. -wyłącz też antywirusy.. Jak to nie pomoże to poszukaj tematów.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |