![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
hej mam pytanie
mój chrzestny mieszkający w "Wielkiej Brytani"kupil mi "the sims 2 nocne życie" ale po angielsku gra ma niedlugo dojśc pocztą a ja się martwie bo "the sims 2" i "the sims 2 na studiach " mam po polsku i nie wiem czy nocne życie będzie działac jezeli tak to czy mozna jakoś spolszczyc gre prosz pomozcie |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko. Jeszcze nie mam NŻ (i długo nie bede mieć
![]() PS. Nie pmiętam jak to było w NS ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
najłatwiej skopiować foldery "Downloads" i "Neighborhoods"
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Czy da się jakoś przyspieszyć działanie gry? Ciągle mi się przycina to obraz, to dźwięk, to się ładuje bardzo długo. Na czas gry zamykam wszystkie antywirusy itp. Co z tym zrobić? Czy wystarczy zmiana ustawień Windowsa? Czy trzeba coś wymienić?
Parametry: Windows XP Pentium 4 2,4GHz 256MB RAM 4,71GB wolnego miejsca na partycji C (gdzie jest system) i 14,2 na D (gdzie są simy) CD-ROM 52x ATi Radeon 9200 128MB DirectX 9.0c |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Halo moze mi ktoś pomóc!! Błagam was!! =(=(
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Kubeczek być może masz za mało RAM'u, reszta wygląda OK
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
A można coś przestawić w Windowsie, żeby sprawniej działało? Czy konieczny jest zakup RAM'u?
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Na Windowsie się nie znam, tu musiałby ci odpowiedzieć ktoś obeznany. Ja też mam 256 MB RAM'u i gra mi sie zacina
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdrowinka ![]() Pap ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Spolszczyc nie mozna, ale podczas instalacji mozesz zerknac na jezyk instalacji i powinien byc tam jezyk polski, a co za tym idzie powinnienes miec go rownoczesie w grze.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |