![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
każdy sim (z takich, co zostały stworzone wcześniej )dostaje jednak gratis buteleczkę z podręcznym NowyTy (czy jak to tam się zwie...). używa się tego klikajac na aktywnego sima i wybierają "pij podręczny..." czy coś takiego.
jest zresztą w plecaku, sprawdź
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
narazie nie sprawdze bo simsy będe miał w poniedziałek dzięki za pomoc
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
mi juz terazs gdy niemam jeszcze NŻ gra chodzi wolno..... czy z Nż bedzie chodzicc jeszcze wolniej?
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Podobno tak... To zależy, ile masz ramów. [czy jak to sie pisze;p]
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Okej... o jak to jest z tymi oklolicami. Na jakimś zdjęciu widziałam rodzine Przyjemniaków, a z ich parecei widać byłe inne domy... Jak to jest w końcu?
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
ale co do tych wymagań to niema co ja mam 512 ram i wszystko ok ale przy 256 też dobrze ponoć chodzi
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
z domów będzie widac różne domy o bok ale chyba nie można do nich wchodzić niewiem ale tak słyszałem
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki ![]() Ostatnio edytowane przez Kissiel : 17.09.2005 - 20:53 |
|
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie:
Czy jak sie rodzi sim to tez ma losowo wybieraną chcemię czy można ustawiać tak ja aspiracje nastolatkowi? Ostatnio edytowane przez Pawlq : 17.09.2005 - 20:55 |
![]() |
![]() |
#90 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |