|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Karaoke ( tylko qrna glosu nie słychać, bez sensu ;p )
![]() ![]() ![]() "Bądź didżejem!" ; p ![]() ![]() ![]() przecudny taniec... ![]() ![]() ![]() [tak jest, tutaj rowniez tanczy] ![]() ![]() Karty... ![]() tutaj z kolei moja przeurocza simka pyta się o coś tego faceta ;p ![]() a ten facet nie jest akurat moj, ale w dosc intrygujacy sposob obrcil glowe.. ![]() ![]() Jesli cos sie nie wyswietla - poprawie to jutro, bo moja mam mowi, ze mam juz konczych, pheh -_-' |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Teraz ja coś dam ;>
![]() no, tutaj ujęcie z kibla XD ![]() wampirza hipnoza ;> ![]() Cappadocian, moja wampirzyca XD |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moja simka odwozi swoim vanikiem córkę do szkoły ;D
![]() A córeczka wsiada.. kurczę, a jak się jeździło autobusem to przynajmniej można było po drodze na wagary skoczyć :> Tym razem w roli szofera tatuś. Ubranko by trusk ![]() ![]() Tu moja simka udaje się do miasta :> ![]() A czasem warto poszaleć na tarasie.. naprawdę warto. Gorzej jak sąsiedzi mają teleskop ![]() ![]() Uou! ![]() Prawdziwa mistrzyni ![]() ![]() Czułe powitanie Luizy Mak z Czesią Leniwiec ![]() ![]() Fantastyczny rzut jak na osobę która pierwszy raz miała kulę w ręku ![]() ![]() I przedmieście, które jest obecnie skarbnicą w której wciąż przesiaduje Luiza i jej córeczka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Eee, mam nocne życie od zaledwie 6 godzin, więc fotki będą takie sobie
![]() ![]() ![]() Moja simcia w barze ![]() ![]() Didżejka ![]() ![]() Karaoke ![]() ![]() Uuu... to musiało boleć ![]() ![]() A tu simka kupuje taki eliksir... eee zapomniałam jaki to był ![]() ![]() Boże, jakie fotki ![]() ![]() ![]() Te kelnerki są do chrzanu ![]() To tyle... Może potem coś jeszcze dam ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ach, wspaniala kolacja.. <wykwinty befsztyk z rusztu>
![]() toast.. ![]() <tutaj simka odwraca uwage faceta, zeby moc sie poczestowac jego daniem;p> ![]() on wydaje sie z tego powodu nieco niezadowolony... ![]() ..ale simce najwidoczniej to nie posmakowalo;p ![]() niespodziewane oswiadczyny.. ![]() moment, w ktorym mozemy jeszcze przygryzac wargi ze zdenerwowania... ![]() a to juz ten, w ktorym mozemy robic nader ciekawe miny. ![]() ii na koniec - do domu ; p ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ![]() Niespodziewane zaręczyny ![]() ![]() ![]() Tutaj też, Laura, ale na randce z wampirem, a mianowicie Cyryem hrabią jakimśtam ![]() ![]() Poszukajmy gwiazdki z nieba ![]() ![]() Miła starsza pani ![]() ![]() Na kolacjii w Bistro z lat 50-tych. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() |