|
|
#41 |
|
Guest
|
Co prawda wczoraj (taak bo od wczoraj ją mam
) nie grałem zbyt długo, ale jestem pod miłym wrażeniem. Gra trochę mi wolno chodzi (ale nie zawolno) ale jestem pod podziwem z jakim rozmachem zrobili przedmieście. Wczoraj wybrałem się tam z rodzinką. No i po randce się rozwiedli. Według nocnego życia nie paasowali do siebie . Ale dzięki temu mam pomysł na rozwinięcie dalszej fabuły. A tak ogólnie to fajne, ciuszki, bryki też niczego sobie. Tylko mi się akurat długi ładuje bo np. miłowo (cały ten ładny pasek)--> przedmieście--> jakis klub. Dla mnie to jest troche czekania. Ale takze duzy plus na dobrze zrobiony podział gdzie chce sie jechać taksówką
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
Jestem zachwycona muzyką, ponieważ w poprzednich wersjach była ona poprostu nudna. Świetne są też nowe ciuchy. Cool, że można mieć własny samochodzik bo taksówki mnie dobijają
I wiecie co? Nigdy nie płaciłam w restauracjii rachunku Nie wiem jak to się stało
|
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
Mi się najbardziwej podoba to że w końcu są samochody .
|
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne
. Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej
|
|
|
|
#45 | |
|
Guest
|
Cytat:
Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr. A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dokładnie tak zrobiłam i spadł mi STRAŻAK. Autentycznie. Czy jest sprawiedliwość na tym świecie?
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Guest
|
Cytat:
albo zeby odgornie byla ta sama co jest nasz sim... ale zagmatwalam...i szkoda ze nie moze pociagac simow ufo i zombie... rzeczywiscie nie pomysleli... |
|
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
Super! Ekstra! Bajka! Cudo!
|
|
![]() |