Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.09.2005, 15:23   #41
taSEka
Guest

Domyślnie

Co prawda wczoraj (taak bo od wczoraj ją mam ) nie grałem zbyt długo, ale jestem pod miłym wrażeniem. Gra trochę mi wolno chodzi (ale nie zawolno) ale jestem pod podziwem z jakim rozmachem zrobili przedmieście. Wczoraj wybrałem się tam z rodzinką. No i po randce się rozwiedli. Według nocnego życia nie paasowali do siebie . Ale dzięki temu mam pomysł na rozwinięcie dalszej fabuły. A tak ogólnie to fajne, ciuszki, bryki też niczego sobie. Tylko mi się akurat długi ładuje bo np. miłowo (cały ten ładny pasek)--> przedmieście--> jakis klub. Dla mnie to jest troche czekania. Ale takze duzy plus na dobrze zrobiony podział gdzie chce sie jechać taksówką
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.09.2005, 07:26   #42
Star?
Guest

Cool

Jestem zachwycona muzyką, ponieważ w poprzednich wersjach była ona poprostu nudna. Świetne są też nowe ciuchy. Cool, że można mieć własny samochodzik bo taksówki mnie dobijają I wiecie co? Nigdy nie płaciłam w restauracjii rachunku Nie wiem jak to się stało
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 07:46   #43
laureatka12
Guest

ThumbsUp

Mi się najbardziwej podoba to że w końcu są samochody .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 10:06   #44
Incognito
Guest

Domyślnie

Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne . Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 10:10   #45
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Puvix'L
Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne . Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej

Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr.
A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 11:01   #46
Star?
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Vanillienné
Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr.
A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt.
To weś przy tworzeniu sima, albo po przeinstalowaniu się dzięki kuli NowyTy Senso, że kręci cię wampiryzm, zamów swatke i z nieba powinien spaść ci wampir
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 11:17   #47
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Star?
To weś przy tworzeniu sima, albo po przeinstalowaniu się dzięki kuli NowyTy Senso, że kręci cię wampiryzm, zamów swatke i z nieba powinien spaść ci wampir
Dokładnie tak zrobiłam i spadł mi STRAŻAK. Autentycznie. Czy jest sprawiedliwość na tym świecie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 11:27   #48
Star?
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Vanillienné
Dokładnie tak zrobiłam i spadł mi STRAŻAK. Autentycznie. Czy jest sprawiedliwość na tym świecie?
Heh ja miałam ustawione w tym co mi sie podoba wode kolońską i mięśnie, a w tym co odżuca smród i aspiracje przyjemności i mi wampir spadł
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 13:36   #49
madziaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Star?
Heh ja miałam ustawione w tym co mi sie podoba wode kolońską i mięśnie, a w tym co odżuca smród i aspiracje przyjemności i mi wampir spadł
ja ustawilam farbowane wlosy 9bo zastanawialam sie czy chodzi o te studenckie kolorowe, czy moze rozny kolor brwi i wlosow) i spadla mi babcia, siwa babcia. dla studenta.. i wtedy dotarlo do mnie ze przydaloby sie moc ustalic z jakiej kategorii wiekowej chce sie miec randke albo zeby odgornie byla ta sama co jest nasz sim... ale zagmatwalam...

i szkoda ze nie moze pociagac simow ufo i zombie... rzeczywiscie nie pomysleli...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 13:47   #50
Cocco
Guest

Domyślnie

Super! Ekstra! Bajka! Cudo!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania