|
|
#62 |
|
Guest
|
Ja przeważnie wybieram sztukę, psychologię lub aktorstwo.
|
|
|
|
#63 |
|
Guest
|
W rodzinie simow, ktora stworzylam bylo wiele pokolen, wiec moglam eksperymentowac i za kazdym razem wybieralam inny kierunek a pozniej prace odpowiednia do tego kierunku. Robilam wszystkie awanse. i okazalo sie ze najbardziej oplacalny zawod to ikona kultury masowej czyli show biznes. dlatego pozniejsze pokolenia wlasnie studiowaly aktorstwo.
|
|
|
|
#64 |
|
Guest
|
Aktorstwo i Literatura
Nie można uczyć się na 2 kierunkach naraz??
|
|
|
|
#65 |
|
Guest
|
Po co takie tematy zakładać? :/ Który wydział jest lepszy, a który gorszy to kwestia zainteresowań, gustu i przekonań, a na temat dwóch ostatnich się nie dyskutuje.
|
|
|
|
#66 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubię historię i fizykę
|
|
|
|
#67 |
|
Guest
|
Ja zawsze studiowałam psychologię lub aktorstwo
.
|
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
Ja prawie zawsze biorę ekonomię albo aktorstwo, ponieważ prawie zawsze mój Sim po studiach (albo na studiach) staje się sławnym perkusistą albo gitarzystą basowym
Bardzo lubię też sztukę i wybieram ją dla swoich Simsów tylko dlatego, że ja ją lubię. Maluje się obrazy i gra się na gitarce :wacko: NIGDY nie wybiorę matmy i historii bo odstraszają mnie te wydziały. Chociaż każdy polega tylko na jednym: odrabiaj prace domowe, idz na wykłady, rozwiń umiejętność...
|
|
|
|
#69 |
|
Guest
|
Ja zawsze biore inny wydział. Chce spróbować jak mi na każdym idzie. Nie mam jakiegoś ulubionego.
|
|
|
|
#70 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|