Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.09.2005, 15:58   #51
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

Mam takie pytanie. Jak zostać wampirem. Wiem że jakiś wampir ma ugryść sima ale jak to zrobić? Czy sim ma się z tym wampirem pokłucić (żeby go ugryzł) czy zaprzyjaźnić?
Nesy jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.09.2005, 16:05   #52
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
Mam takie pytanie. Jak zostać wampirem. Wiem że jakiś wampir ma ugryść sima ale jak to zrobić? Czy sim ma się z tym wampirem pokłucić (żeby go ugryzł) czy zaprzyjaźnić?
Tutaj jest jak zostać wampirem, a czy ma się pokłócić, czy zaprzyjaźnić, to niestety nie wiem. Wydaje mi się, że to nie ma wpływu, ale to tylko moje przypuszczenia.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 16:06   #53
Rendy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
Ja wiem tyle że można nakłonić wampira by ten cię ukąsił ale nie wiem na pewno bo nż będe miała w niedzielw (wreszcie )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 17:16   #54
madziaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Rendy
Ja wiem tyle że można nakłonić wampira by ten cię ukąsił ale nie wiem na pewno bo nż będe miała w niedzielw (wreszcie )

wampira mozna naklonic zeby ukasil innego sima, ktorym (jesli nim kierujemy) kasamy sima na ktorym zalezy nam zeby byl wampirem

czasem zdfarza sie ze kasa sam...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 17:40   #55
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
Tutaj jest jak zostać wampirem, a czy ma się pokłócić, czy zaprzyjaźnić, to niestety nie wiem. Wydaje mi się, że to nie ma wpływu, ale to tylko moje przypuszczenia.
Nie może być tylko obojętny. Mogą się nienawidzić, mogą się kochać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 17:52   #56
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał madziaq
wampira mozna naklonic zeby ukasil innego sima, ktorym (jesli nim kierujemy) kasamy sima na ktorym zalezy nam zeby byl wampirem

czasem zdfarza sie ze kasa sam...
Tak u mnie wampiry czasem kąsają same..Raz zaprosiłam wampira do domu sima-studenta to było około 4 nad ranem..O tej godzinie przychodzi ten co pracuje w kuchni i robi studentom jedzienie..On idzie a ta wampirzyca za nim i go..ukąsiła..Dziwne..I za każdym razem jak ją zaparaszałam kogoś kąsiła..Zaniedługo cały akademik tego studenta będzie z wampirami..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.09.2005, 09:51   #57
she
Guest

Domyślnie

No więc dobrze, zostałam wampirem (kodem, inaczej sie nie dało), ale co zrobić jak chcę kogoś ukąsić? Bo takiej opcji nie ma, a pojawia się dopiero po uzyskaniu miłości z innych simem. Czyli jak chce kogoś ugryźć to musze sie w nim zakochać? beznadziejaaa, chyba, że jest inny sposób ;>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.09.2005, 17:05   #58
Asulkä
Guest

Domyślnie

No właśnie też się skapnełam że trzeba kochać danego sima żeby go ugryźć bo moja simka jakoś swojej siostry nie mogła ukąsić. :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.09.2005, 18:04   #59
Adi
Guest

Domyślnie

U mnie nei trzeba. Moge ukąśic dopiero poznaną osobe. ale wtedy nie wychodzi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 11:33   #60
cornelia25
Guest

Domyślnie

w końcu mam wampirka ale musze jeszcze moją pewną simke uwampirowac moja simcia zna juz tego goscia ale musze czekac na noc
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania