|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() A wracajac do problemu karaoke, to po sciagnieciu patha, owszem Simy spiewaja, ale nierowno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No fakt trochę pływa widok sąsiadów, ale ma to jedna gigantyczna zaletę:
!!! na słabszych kompach nie zwalnia gry nawet jak sobie ustawie że ma być najwiekszy widok z ozdobami i maksymalnym zanikaniem !!! za to kocham maxis ![]() pomyślcie czasem że nie każdy ma zawsze możliwośc gry na super szybkich, super nowych kompach. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jestem głupi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, a nie wiem czy to się zalicza do bugów.
Niedawno grałam w TS2nż, zapisałam grę tuż po tym jak simy wykonały bara-bara. Wczoraj w nocy włączyłam grę, przebrałam simkę w ubranie codzienne, a simem gotowałam śniadanie. Nagle patrzę, simka wypija butelkę eliksiru miłosnego, przebiera się w strój wizytowy i wychodzi z parceli. Zniknęła mi z Panelu Simów i nie wiem co jest. :? Ktoś może wie? |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ej, ja wsadzam tą łatkę do downloads ale simy nie śpiewają.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
PP, nie mam pojęcia co się stało...
![]() I nie wie, czy to się zalicza do bugów, ale jeśli zbuduje się dom na fundamentach, a obok postawi się garaż, to samochód, którym sim będzie wyjeżdżał z garażu, poprostu zniknie i kierowca będzie unosił się w powietrzu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
wejdz na http://thesims2.ea.com/update/ i kliknij na "night life CD patch" i będzie wszystko chodzic ,ale musisz miec orginał i być zarejestrowany tam
pozdro |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |