![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Ja mam simke wampirkę i ona sie nazywa Nefretete. Zrobiłam tak:
1. Nefretete była w nocy w kasynie i bodajże o godzinie 2:00 w nocy pojwił się inny wampir. 2. Poznałam ich ze sobą. 3. Wprowadziłam do Nefretete inną simkę. 4. W nocy zaprosiłam tego poznanego wampira. 5. I tą drugą simką: Rozalią nakłoniłam go zeby ukąsił Nefretete i stała sie wampirzycą. Wampirzyca jest super. Śpi w trumnie, może się w nietoperza zamieniać i wogóle jest bajer. A czy ktoś wie co tzreba zrobić zeby ukąsić innego sima. Bo jak chciałam ukąsic Rozalie to nie było takiej opcji ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Hej a u mnie ten kod na zrobienie sima wampirem nie dziala! podajcie wszystkie SZCZEGOLOWE rzeczy aby zamienic go w wampira! plissss!
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
A co właściwie robią te wampiry???
No czy np: mogą wyssać krew??? Albo coś? Albo np: jak Twój sim jest wampirem to co się dzieje jak wschodzi słońce??? :> |
![]() |
![]() |
#64 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
W dzień w ogóle im spada nastrój, aż do czerwoności... i wtedy tak jakby wyparowują.
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
A ja zrobilem tak
1.pojechalem facetem do klubu Mrooooczna krypta ![]() 2.zapoznalem sie z Laura Hrabina Mroz 3.Pozniej ona sie we mnie zakochala. 4.nie chciala mnie ukasic. 5.to ja poprosilem o oswiadzyny i malzenstwo. 6.wprowadzila sie i wtedy nia ukasilem mojego i sa wampirami. H he wampirze malzenstwo. |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Eeech... jeszcze nie spotkałam wampira mimo że długo grałam! Najczęściej w kręgielni, tak? :>
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
u mnie najczęścniej pojawiają się w 'mrocznej krypcie'
|
![]() |
![]() |
#70 |