|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie do wszystkich: czy takie błędy (np. wyginanie się rąk, krótsze nogi, niewidzialny sim itp.) występują u słabszych kompach? U mnie nigdy, przenigdy się nie zdarzyło (chociaż mam Simsy 2 od dosyc dawna) ale oczywiście mam ,,słaby" komputer :wacko: Czy to zależy od np. karty graficznej?
A co do dziwactw w grze, to: 1. Mój sim (nazywa się monika) rozmawia z simem Marcinem na czacie. Jest póżno. No ale se gadają bez przeszkód. Każę Monice zazdwonić do marcina, bo pomyślałąm, że fajnie byłoby, gdyby się zaprzyjażnili. No i monika dzwoni, pojawia się tekst od Marcina: Dzięki za wyrwanie mnie z łóżka. Ale on jest na czacie!! 2. Widać w nocy było 2 księżyce!! I one nawet ze sobą się ,,zderzyły"! (wkleję zdjęcia, nie wiem czy mi się uda. Wiem, że zdjęcie są słabej jakości, ale jak się przyjrzycie uważnie jednemu zdjęciu, to widać że są tak jakby połączone jeden z drugim ) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Co do pkt 1 to takie zachowanie uważam za kolejny durnowaty błąd w grze. U mnie np moja nastolatka rozmawiała na czacie z rówieśnikiem (było ok 10, a nie poszła tego dnia do szkoły
![]() ![]() A co do 2... Eee... może zaćmienie księżyca? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam simkę w stroju Kosiarza. Kiedyś muszę zrobić fotkę jak wygląda, gdy jest impreza
![]() Wiecie co? Gdziekolwiek ta simka wejdzie to nad każdym pojawia się chmurka z jej głową. Naprawdę! Nie wiem czemu, ale bez przerwy się sypią chmurki (powodzenie? ![]() A na imprezie... :laugha: Można umrzeć ze śmiechu!!! 1.Przychodzi 8 osob do 8-osobowej rodziny. Między innymi tą simkę. 2.Zamykasz wszystkich w pokoju (oprócz tej kosiarki :p ) 3.A potem ją wpuszaczasz. Pojawia się las chmurek :laugha: Oczywiście, nie wszystkie jednocześnie, chociaż raz zdarzyło mi się coś takiego, że wszystkie pokazały się jednocześnie ![]() A dzieciaki, który nawet jej nie znają (niektóre znają ![]() Czy to jest normalne???????? :wacko: Chyba przyczyną tego nie jest strój.... Simowie (raczej komputer) nie zwraca uwagi na strój... Jak ja tą simkę KOCHAM!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja miałem taką historię:
mój koleś robił punkt logiki na telskopie i porwali go kosmici. wrócił. następnego dnia... Marek otrzymuje urlop macierzynski! (: <: Widać kosmitka chciała mieć dziecko :> ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja miałam raz tak ze w jednej rodzine Sim był karłowaty (naszczęście potem już był normalny) musial byc jakis błąd w grze a tak to śmiesznie wyglądało ze malo sie ze smiechu nie posikalam
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Woelkość mozna ustawiać kodem,może miałaś włączo nny |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
wczoraj mialam takie zdarzenie a raczej bug ale to terz.....gram se na kodzie bob....mój sim ZMIENIA SIE W NIEMOWLAKA to mial czlowiek gryziący ziemie bo to emarytka ,lol babcia w wieku nimowlaka
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ale z was nie kumac ludzie poprostu o terapeute
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hmm... Dziwne zdarzenie... Już mam! Jak moja simka umierała ze starości, wyglądało to mniej więcej tak:
Przychodzi śmierć, wskazuje na klepsydrę, i wskazuje ręką w geście "idź tam". Moja simka kręci głową, że nie. Śmierć lekko wkurzona znowu pokazuje to samo. Moja simka znów kręci głową, po czym zabiera Kosiarzowi klepsydrę, i przekręca do góry nogami. Kosiarz się wkurzył, zabrał jej klepsydrę, zaczął "krzyczeć" po swojemu, znów wskazał ręką, że ma iść. Ona po prostu opuściła głowę, wzdechnęła i poszła. A ja już myślałam że będzie jeszcze żyć! Widocznie nie spieszyło jej sie na tamten świat ![]() Zdarzyło mi sie raz też tak, że bez żadnego kodu, po prostu włączyłam grę, a tu taka chamska sytuacja: Psy, koty, małe dzieci mieli status "dorosły" i mieli aspiracje. Psem mogłam kliknąć na lodówkę, i wziąć "zrób śniadanie - omlet". Jak pies stał, był jakiś powykręcany. Małe dziecko chodziło normalnie na dwóch nigach, jak dorosły, mogło robić wszystko co dorosły (nawet bara - bara) oraz kłuciło się z mamą xD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|