![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko, a brzmi ona tak:
Czemu moi simowie, którzy są WAMPIRAMI nie chcą w dzień iść spać ?? :con: A i jak wyjdą na słońce to się spalają i wracam nimi do domu ( potrzeba energi na czerwonym) i chce ją położyć do trumny a nie ma opcji ŚPIJ ! Czemu ?? Ps. Niczego nie ściągałam z netu. 2 pytanie: Mam pełno okien na około domku i nic !! Nie ma wogule światła ;( Robie i robie okna na cały domek i co 0 światła !! ;( Dlaczego ?? Ostatnio edytowane przez Pysia_ : 29.09.2005 - 15:39 |
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
Masz po prostu jakiś błąd w grze lub systemie bo u mnie ten problem bynajmniej się nie pojawia.
Ja rozumiem że niektóre z moich pytań mogą wprowadzać w zakłopotanie ale sprawdzenie czy w Warsztacie występuje dana ikonka to chyba nie jest jakiś nadintelektualny wysiłek(patrz strona wcześniej). Kolejny wątek trylogii p.t. "Mam pytanie..." tyczy się rodziny niejakich Marzycieli. Otórz wgrałem całą sagę simów 2 po kolei nie tykając nawet Marzycieli (to był rym parzysty). W nocnym życiu w mieszkaniu w/w rdziny panuje lekki chaos. Mówiąc prościej nie ma już rachunków do zapłacenia, na stole leży tacka po "gotowym daniu" a Szczepek ma parę nowych wspomnień. Jako iż na sklerozę nie cierpię wykluczam możliwość grania tą rodziną po instalacji simów. Dla odmiany moje pytanie brzmi-czy każdy tak ma?? |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
A co to za wspomnienia?
|
![]() |
![]() |
#215 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#216 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości.
Te wspomnienia to np. "gotowe danie to potrawa, która mi nie wyszła" lub "Liliana i ja całujemy się gorąco". Jeszcze w dodatku "na studiach" było wszystko ok ale w "nocnym życiu" zaszły właśnie te wyżej wymienione zmiany. |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Jak się nazywa ta maszyna któą jak się za duzo urzywa to sim ma aspiracje związaną z serem? Co trzeba zrobic aby stać się wampirem, słyszałam, że wystarczy poromawiać z wampirem i wtedy on ugryzie sima/simke ale moja simka przegadała z nim całą noc i nic się nei stało!
|
![]() |
![]() |
#219 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#220 | |