![]() |
#52 |
Guest
|
![]() ![]() Tutaj znana wam Nina obrzuca jedzeniem mojego sima Dariusa ![]() ![]() ![]() Znowu Nina i Darius na randce ![]() Ps. Mam złą grafikę wiecie jak ją zmienić ?? |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
kolejne moje zdjątka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. czy wam ta łajnotorba(patrz-ostatnie zdjęcie) też kojarzy się z łajnobombą z Pottera? Ostatnio edytowane przez Excalibur : 05.10.2005 - 12:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj będzie tego troche wzielam sie za robienie fot...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ech, kilka moich fotek. ![]() Ostatnio edytowane przez kartofelq : 26.10.2005 - 13:25 |
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() I cmok ;] ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
No a oto Ryan Phillippe. Gościu dość otwarty. Nie dość, że lata w piżamce po moim nowym cmentarzu, to sie odlewa pod krzakiem pod cmentarnym murem. Świnia. A propos to nie fotomontaż, bo to parcela komercyjna. Nie wiem od jakich parametrów sima to zależy, ale ten zwyczajnie ożłopał się kawy i skoczył pod najbliższy krzak sie wysikać. Kopara mi opadła. :/
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Moje focie
![]() 1. Na fotce Felicjan Główka prosi o rękę Olkę Myśkę. Niestety ta nie zgadza się... ![]() 2. No, ale po drugim razie się zgodziła (Była 3 żoną Felicjana) ![]() Jeszcze mały bonusik. Czyli Amalia Główka w momencie gdy mąż z nią "zerwał". Wyprowadziła się. Dwójka dzieci zamieszkała z ojcem, ale Amalia ma teraz nowego mena =-P I nowe dziecko buahaha ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Moimi bohaterkami są Sandra i jej siostra, o nazwisku Przebojowiec. Lecz dziś ujrzycie samą pannę Sandrę
![]() ![]() Tu Sandra w kuli Elektropląs - chciała dziewczyna spróbować czegoś nowego.. ![]() Tu postanowiła zabawić się w DJ-a. Całe szczęście, że chociaż potrafi płytę nastawić... (sorry za niebo ![]() ![]() Moje cudo wychyla jednym łykiem mieszanego drinka. Może wino nie uderzy jej do(w) głowy? ![]() Sandra i jej wypasiona bryka ![]() ![]() Dama czeka na drinka ![]() ![]() I reszta sesji ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|