![]() |
#902 |
Guest
|
![]()
Dzieki wielkie
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Guest
|
![]()
pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??
TU JEST FOTKA! to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga... |
![]() |
![]() |
#904 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#906 |
Guest
|
![]()
ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy? i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami? ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ] |
![]() |
![]() |
#907 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) ![]() ![]() I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#908 | |
Guest
|
![]() Cytat:
przeraszam ze pytam ale jakiego kodu trzeba uzyc by stac sie wampirem? wpisalem "boolProptestingCheatsEnabled true " i nie było takiej opcji czy jest jakis inny kod? Ostatnio edytowane przez simon66 : 12.10.2005 - 09:37 |
|
![]() |
![]() |
#909 |
Guest
|
![]()
Też chciałabym to wiedzieć... W temacie o wampirach był podany jakis kod, ale albo on u mnie nie działa, albo nie umiem z niego korzystać :con:
|
![]() |
![]() |
#910 | |
Guest
|
![]() Cytat:
boolProp testingCheatsEnabled true. wciska sie z shiftem na sima, jak na poczatku nie bedzie tej opcji, wciska sie 'wiecej' i powinno byc 'make vampire'. jak nie dziala to nie wiem co sie stalo;d |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|