Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.10.2005, 14:26   #901
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Wskrzeszeniomat, musisz dojść so pewnego szczebla kariery jako Okultysta (kariera paranormalna), i kupujesz to urządzenie (nagrody zawodowe) Wzywasz śmierć, płacisz jej i w zależności od tego ile zapłacisz, żyjesz dalej albo jesteś zombie... ^^
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.10.2005, 15:19   #902
Agniesia86
Guest

Domyślnie Thx

Dzieki wielkie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.10.2005, 15:58   #903
madziaq
Guest

Domyślnie

pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??

TU JEST FOTKA!

to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.10.2005, 16:52   #904
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał madziaq
pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??

TU JEST FOTKA!

to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga...
Hmmm... to nie jest żadna mata, tylko stolik. Nie pamiętam, w której kategorii to było, ale w każdym bądź razie szukaj gdzieś tam. Aha... i nie tylko na tym stoliku można ćwiczyć jogę.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.10.2005, 19:17   #905
Agita
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał fanka_dory_liisy
Wystarczyło chwilkę rozejrzeć się po tematach, Xero. Widziałam w Empiku dodatek za 79.90, więc pewnie coś koło tego.

Z poważaniem,
fanka_dory_liisy
Tak w Empiku 79,90 ale ja kupiłam w Tesco za 69,90, a gratis był notez z NŻ promocja z notesami się skończyła, ale gra jest tam dalej za 69zł, aha w Media Marktcie też tyle kosztuje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2005, 20:42   #906
Nabi
Guest

Domyślnie pytanie

ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy?
i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami?
ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2005, 06:30   #907
Nisinën
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nabi
ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy?
i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami?
ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ]
Można widzieć sąsiednie domy, jeśli sobie tak ustawisz w opcjach
Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) a co o centrum to nie wiem, nie sprawdzałam

I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2005, 09:35   #908
simon66
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nisinën
Można widzieć sąsiednie domy, jeśli sobie tak ustawisz w opcjach
Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) a co o centrum to nie wiem, nie sprawdzałam

I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy

przeraszam ze pytam ale jakiego kodu trzeba uzyc by stac sie wampirem?
wpisalem "boolProptestingCheatsEnabled true " i nie było takiej opcji
czy jest jakis inny kod?

Ostatnio edytowane przez simon66 : 12.10.2005 - 09:37
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2005, 09:50   #909
saya
Guest

Domyślnie

Też chciałabym to wiedzieć... W temacie o wampirach był podany jakis kod, ale albo on u mnie nie działa, albo nie umiem z niego korzystać :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2005, 10:06   #910
cornishonka
Guest

Domyślnie

Cytat:
boolProptestingCheatsEnabled true
spacja.

boolProp testingCheatsEnabled true.

wciska sie z shiftem na sima, jak na poczatku nie bedzie tej opcji, wciska sie 'wiecej' i powinno byc 'make vampire'. jak nie dziala to nie wiem co sie stalo;d
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania