|
|
#442 |
|
Guest
|
A ja właśnie uruchomiłam The Sims, żeby pograć sobie rodzinką Biedak, chcę żeby Damian obejrzał sobie telewizję (btw. mam straszny problem z utrzymaniem na zielono wskaźnika zabawy, spada im strasznie szybko ;\) i nagle moim oczom ukazało się coś zabawnego...
![]() Widzicie tego siniaka (lub cokolwiek to jest xP) na czole Damiana? Czy nie zwróciłam na to wcześniej uwagi, czy takiego czegoś jednak nie posiadał? Może oberwał od ojca Andżeliki za to, że ją kocha? W końcu w pasku znajomych ma pokazane, że się nienawidzą.Mieliście kiedyś coś takiego i wiecie, czym może być to spowodowane? ![]() Poza tym nie chciałabym, żeby Damian chodził z taką blizną na czole
|
|
|
|
#443 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#444 |
|
Guest
|
Wielkie dzięki
Poszukałabym o tym wcześniej, ale w ogóle nie wpadłam na to, że to mogą być pryszcze Ale to i tak niedobrze, żeby tylko Andżelika go nie rzuciła na widok tych syfków
|
|
|
|
#445 |
|
Guest
|
Oho!~Dobry temat ! w the sims 1 był na korzdym kroku
błąd :con: !Ale mz gadamz teray o 2..Tu jest mniej! Ale mi sie zdarzają..Np.. Ray miaam pożar w domku.. Była opiekunka..kt óra spała w łożku.Bo nie pozwoliłam jej wyjść ..Gdy właściciele domu spłoneli..To wtedywprowadziłam inna rodzine..Oczywiście tam ta opiekunka spała! i gdy sie obudzila to ona zaczeła płonąć!!!Musiałam zadzwonić na straż pożarnĄ!i OCZYWIŚCIEW POKOJÓWKA MUSIAŁ poscielic łożko! i on też sie spalił ale ugaasił go strażak....... |
|
|
|
#446 |
|
Guest
|
Wczoraj mój sim zadzwonił po ogrodnika bo nie wyrabiałam z podlewaniem tych kwiatów
. No i następnego dnia patrze a na kanapie siedzi mio jakiś dwóch kolesi w stroju ogrodnika i gadają ze sobą i ogladają telewizję. Po chwili przyszło więcej tych "ogrodników" i zaczynaja się rozgaszczać po domu. Po pewnym xczasie było ich chyba z dzsięciu (pewnie przyszli wszyscy ogrodnicy z okolicy ). Jeszcze nie sprawdziłam co się z tym stało bo wyszłam zapisując gre.
|
|
|
|
#447 |
|
Guest
|
A u mnie sim zeżarł coś, poszedł do klopa, zrobiłem mu platynową aspirację tuż po wyjściu ( brakowało mi tylko 500 a jego żona urodziła i obaj mieli platynową) i dziecko mi umarło! Każdy stracił 5000 ze swojej aspiracji i ciul!
|
|
|
|
#448 |
|
Reputacja: 10
|
Grałam sobie Ćwirami i Don Lotario przy ołtażu porzucił Kasandrę, która potem wyszła za Dariusza i mają bliźniaki, Mortimer ożenił się z Niną, także mają bliźniaki. Nina wprowadziła się razem z Diną i Donem, którzy wzięłi ślub i mają dzidziusia
![]() berata edit: pozwoliłam sobie połączyć tematy
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights! Ostatnio edytowane przez berata : 08.10.2005 - 13:27 |
|
|
|
|
|
#449 |
|
Guest
|
Ja raz ustawiłam "wielkie ognisko". Później wykasowałam "podkład" (te deski, pluszaki itp) a ogień został i za żadne skarby nie chciał zniknąć. Nie zapisałam gry, wchodizłam znowu i ciągle był ten ogień bez tych desek, mimo ze nie zapisywałam gry.
Czy simka może zajść 2 raz w ciążę, jak ma noworodka lub/i bobasa? |
|
|
|
#450 | |
|
Guest
|
Cytat:
Tylko że mi dziecko ukradła koleżanka mojej nastolatki
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 32 (0 użytkownik(ów) i 32 gości) | |
|
|