![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tego problemu chyba jeszcze nikt tu nie miał! Otóż muszę mieć prawdopodobnie źle skonfigurowaną przeglądarkę, albowiem nie mogę przegrać dosłownie żadnego Downloadsa do Simów ze wszelkich stron www. stworzonych przez fanów gry! Gdy tylko klikam na przycisk "Download" obok jakiegokolwiek obiektu do przegrania, to natychmiast wyskakuje mi biała strona z "urzędowym" napisem, że "Nie można wyświetlić strony". Jest jednak, co dziwne, jeden wyjątek: gdy korzystam z oficjalnej strony "The Sims 2", to wszystko mi się stamtąd przegrywa bez problemu! Przegrywają mi się też dodatki z CD-ROM-ów dołączonych do polskich czasopism opisujących grę ("Gamestar", "Gry"). Co się dzieje z moją przeglądarką? Czy może mi ktoś podać krok po kroku czynności, jakie muszę wykonać, aby zmienić jej ustawienia tak, aby było możliwe ściąganie dodatków z pozostałych stron www.? A może nie mam jakiegoś pliku? Pomocy!!!
Mam jeszcze jeden spory problem: otóż nie wszystkie ściągnięte dodatki pojawiają mi się w grze "The Sims 2: Nocne Życie". Czy może być tak, że są one przeznaczone wyłącznie do wersji podstawowej "The Sims 2" lub do gry "Na studiach", więc nie pojawią się one nigdy w "Nocnym życiu"? A może źle zrobiłem, gdy wersję podstawową wraz z "Na studiach" i z "Nocnym życiem" zamieściłem w trzech odręcznie stworzonych podkatalogach: "The Sims 2", "Na studiach" i "Nocne życie", lecz należących do jednego wspólnego katalogu "EA Games"? Ścieżki wyglądają więc u mnie tak: "C:\gry\EA Games\The Sims 2", "C:\gry\EA Games\Na studiach" i "C:\gry\EA Games\Nocne życie". Czy może tak to pozostać? Ostatnio edytowane przez Mariusz Artur : 05.10.2005 - 03:10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ale z żadnych stron, poza oficjalną?
No to tak jak mówisz, masz źle skonfigurowaną... a jakiej używasz? A nie da się też klikając prawym przyciskiem na Download -> Zapisz elemend docelowy... i wtedy też Ci wyskakuje "Nie można wyświetlić strony"? Co do drugiego... osobiście mam tylko TS2, ale nie wydaje mi się, żeby była potrzeba tworzenia osobnych katalogów, by wgrywać dodatki, chyba, że podczas instalacji same się tworzyły. Dodatki powinieneś wgrywać do: Moje Dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> Download... Jednak niektóre dodatki nie działają w NS i NC. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Klikanie prawym przyciskiem na Download i wybieranie opcji "Zapisz element docelowy" nie powoduje natomiast absolutnie żadnej reakcji, tj. ani nie pojawia się biała strona z "urzędowym" napisem, ani nic innego. Wygląd takiej strony pozostaje taki sam. A mam przeglądarkę Internet Explorer 6.0.
Co dalej robić? Jak mam zmienić ustawienia takiej przeglądarki? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Narzędzia -> Opcje internetowe... jednak nie pomogę Ci co dokładnie powinieneś poustawiać.
Za to może spróbuj pod innymi przeglądarkami... np. Mozillę, Firefoxem czy Operą. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo za podpowiedź! Pomogło dopiero zainstalowanie Firefoxa w wersji beta 1.8 i dodatki już się ściągają!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
"La Prostituto" | Sensiqúe | The Sims Fotostory | 11 | 24.01.2006 08:04 |