Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.10.2005, 14:08   #91
-=MeWa=-
Guest

Domyślnie

]
ej co mam zrobic zeby byc wampirem?? bo jak ja kupilam ten eliksir to jak na niego klikam to nic.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.10.2005, 14:48   #92
madziaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał -=MeWa=-
]
ej co mam zrobic zeby byc wampirem?? bo jak ja kupilam ten eliksir to jak na niego klikam to nic.
eliksir jest po to zeby z wampira zmienic sie znowu w normalnego sima. zeby stac sie wampirem musi cie ukasic inny wampir
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2005, 16:32   #93
stotkaa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał -=MeWa=-
dzięki a trzeba mieć 4 płyte ts2 do instalacji??
Jako tako do instalacji NŻ nie. ALE do aktualizacji owszem (przynajmniej ja musiałam po zainstalowaniu NŻ odpalić 4 płytę TS2 w celu aktualizacji TS2).

Żeby być wampirem? Musisz poznać innego wampira, zaprzyjaźnić się z nim lub wzajemnie znienawidzić... i czekasz, aż Cię ukąsi Wampira możesz poznać spacerując nocą po przedmieściu lub przez swatkę.
Jest też inny, "oszukańczy" sposób... ;>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2005, 18:44   #94
Sacline
Guest

Post można..........

..........prosić o kluby w których najczęściej są wampiry !!!!!pliska!!!Siedziałam simką w mrocznej krypcie od 20.25 do 10.50 i niewidziałam wapmirów!!!!pliska podajcie te kluby!!!!!!!!!1 ;( ;( ;( ;( ;(

Ostatnio edytowane przez Sacline : 18.10.2005 - 20:07
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2005, 18:46   #95
stotkaa
Guest

Domyślnie

To nie ma tak, że tutaj jest, a tutaj nie ma. Wampiry, tak jak normalne simy (bo w sumie nimi są ) wybierają sobie miejsca gdzie chcą iść. Najczęściej je spotykałam w Mrocznej Krypcie i na kręgielni... jednak to wcale nie znaczy, że Ty tam na nich trafisz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2005, 12:11   #96
saya
Guest

Domyślnie

Nie wiem dlaczego, ale jakoś ten kod na zrobienie wampira mi nie działa. Albo po prostu nie umiem go używać. Pomoże mi ktoś?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2005, 12:36   #97
stotkaa
Guest

Domyślnie

saya - spróbuj InSIMenatorem (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22941)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.10.2005, 20:37   #98
Agita
Guest

Excl

Cytat:
Napisał Agita
Udało się!! Swatka "przyprowadziła" mi wampira Marka Hrabiego Melodyjkę, wcześniej nie udało mi się żadnego spotkać, a teraz jak byłam z nim w restauracji to spotkałam tam jeszcze Mariannę Hrabinę Burczyk.
Aha jak myślicie co by się stało gdyby nakłonić wampira do ukąszenia swatki...zostałaby wampirem czy wypiła "odtrutkę' ?? Może ktoś już próbował??
Zaprosiłam do siebie swatkę a później wampirka bo moja simka miała wziąść z nim ślub. Swatka oczywiście jeszcze sobie nie poszła i mój wampirek ledwo wszedł na parcelę i odrazu ją ukąsił gdy później zadzwoniłam po nią w dzień, to powiedziała, że zaraz przyjdzie i oczywiście przyszła dopiero w nocy...dalej jako wampir. Trochę się boję, że zaniedługo całe przedmieście będzie przepełnione konsającymi się bez powodu wampirami .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2005, 09:33   #99
saya
Guest

Domyślnie

Nic z tego...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2005, 10:22   #100
Sylvanna
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał silverfox
Ja spotkalem wampira ale rowniez nie moge jej naklonic na ugryzienie , problem w tym ze ona jest we mnie zakochana ja w niej tez w sumie bara bara tez bylo tylko ze nie chce moich oswiadczyn.... Jak mam naklonic ja aby mnie ugryzla zapraszam ja do domu i nie chce mnie dziabnac
Miałam podobny problem. Wampiry ogólnie chyba nie chcą się żenić (tzn niby obce). Ja zaproponowałam mojemu wampirowi żeby się wprowadził ... i ... zgodził się. Potem kierując nim ukąsiłam moją simkę. I po kłopocie. I później ie było problemu z małżeństwem.

Ostatnio edytowane przez SYLVANA : 12.10.2005 - 11:41
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania