Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 12.10.2005, 15:38   #1
Dream
Guest

Domy¶lnie ...

Zaczê³y siê ju¿ wcze¶niej ... xD Przynajmniej wstêpne ... Ja my¶lê, ¿e jednak siê wyrobi± Zobaczymy. Poszukam czego¶ wiêcej na temat tej ¶wi±tecznej edycji i jak co¶ to napiszê tu
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 12.10.2005, 16:53   #2
Mesmerize
Guest

Domy¶lnie

przeciez podalam linki do info na EA .. watpie, ze gdzies bedzie wiecej niz tam.. co najwyzej tlumaczenia i domysly.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 12.10.2005, 17:05   #3
trashy
Guest

Domy¶lnie

Jak my¶licie , kiedy bêdzie ten Holiday Pack w Polsce ( i czy wogóle bêdzie ? ) ? Bo mam nadzieje ¿e bêdzie 17 pa¼dziernika ( tak jak w Ameryce ) . A wy jak s±dzicie ?

T£UMACZENIE :

The Sims 2 Edition Holiday jest ograniczon± wersj± wypuszczenia Sims 2 zawieraj±cych 40 wszelki nowych rzeczy Holiday!

Wejd¼ do ducha wakacji z Sims 2 Edition Holiday! To specjalne wypuszczenie wakacji zawiera Sims 2, najszybciej sprzedaj±c± grê PC 2004, gdzie bierzesz twoich Sims od ko³yski, by wryæ siê przez najwiêksze momenty ¿ycia. Czy oni bêd± walczyli o popularno¶æ, los, romantyczno¶æ, rodzina albo wiedza? To zale¿y od ciebie , by zmieszaæ ich gen, wype³niæ ich sny i pchn±æ ich do skrajno¶ci. Te¿ zawarty, twoi Sims mog± ¶wiêtowaæ wakacje z 40 nowymi rzeczami! Ozdób dom, s³u¿ uroczystemu obiadowi, do¶wiadczenie nadej¶ciu Santa i rzuæ rockin" Eve Nowego Roku Bash! Sims 2 Edition Holiday bêdzie dostêpne w sklepy detaliczne na November 17.
40 Items Holiday Bonus: Dostañ siê uroczysty i ozdób dom twojego Sim z Mistletoe, Stockings, Snowmen, Wreaths, Winter - themed Paintings i wiêcej! Uzupe³nij zewnêtrzn± stronê domu z Christmas Lights, Frosted Windows i Ornaments Lawn Reindeer. Dostañ twoich Sims do ducha wakacji dla Christmas, Nowych Lat, Easter i Halloween. Holiday Bonus: Dostañ siê uroczysty i ozdób dom twojego Sim z Mistletoe,Stockings,Snowmen,Wreaths,Winter - themed Paintings i wiêcej! Uzupe³nij zewnêtrzn± stronê domu z Christmas Lights, Frosted Windows i Ornaments Lawn Reindeer. Dostañ twoich Sims do ducha wakacji dla Christmas, Nowych Lat,Easter i Halloween. Mieszanina Genes: Twoi Sims maj± DNA i dziedzicz± fizyczny i rysy osobowo¶ci. We¼ twoich Sims przez nieskoñczony numer pokoleñ jako rozwijasz ich drzewo genealogiczne.Mieszanina Genes: Twoi Sims maj± DNA i dziedzicz± fizyczny i rysy osobowo¶ci. We¼ twoich Sims przez nieskoñczony numer pokoleñ jako rozwijasz ich drzewo genealogiczne.
Twoi Sims teraz maj± cel w ¿yciu.Czy oni aspiruj± do ¿ycia popularno¶ci, losu, rodziny, wiedzy, albo przesadzaj±?To zale¿y od ciebie , by zdecydowaæ siê, czy oni bêd± kochanka albo przegranego, ksiêcia albo biedaka, g³upca albo inicjatora i wielu innymi wyborami. Daj im co¶ co oni chc± i oni zaprowadz± d³ugie, pomy¶lne istnienie; pob³a¿aj ich strachy i zaryzykuj rujnowanie ich ¿ycia. To jest wszystko rêkach w twojego. Twoi Sims teraz maj± cel w ¿yciu. Czy oni aspiruj± do ¿ycia popularno¶ci, losu, rodziny, wiedzy, albo przesadzaj±? To zale¿y od ciebie , by zdecydowaæ siê, czy oni bêd± kochanka albo przegranego, ksiêcia albo biedaka, g³upca albo inicjatora i wielu innymi wyborami. Daj im co¶ co oni chc± i oni zaprowadz± d³ugie, pomy¶lne istnienie; pob³a¿aj ich strachy i zaryzykuj rujnowanie ich ¿ycia. To jest wszystko rêkach w twojego.Wype³nij Dreams: Twoi Sims teraz maj± cel w ¿yciu. Czy oni aspiruj± do ¿ycia popularno¶ci,losu, rodziny,wiedzy,albo przesadzaj±? To zale¿y od ciebie , by zdecydowaæ siê,czy oni bêd± kochanka albo przegranego, ksiêcia albo biedaka,g³upca albo inicjatora i wielu innymi wyborami. Daj im co¶ co oni chc± i oni zaprowadz± d³ugie,pomy¶lne istnienie; pob³a¿aj ich strachy i zaryzykuj rujnowanie ich ¿ycia. To jest wszystko rêkach w twojego.
Pchnij Extremes: Twoi Sims s± zostawieni w o³tarzu i potrzebuj± kurczyæ siê, albo dziedziczyæ los i stawanego brudnego ludzie bogaci? ¦wiadcz du¿e momenty, które robi±, ¿e ¿ycie ka¿dego Sim jest niezrównanie pamiêtne.Pchnij Extremes: Twoi Sims s± zostawieni w o³tarzu i potrzebuj± kurczyæ siê,albo dziedziczyæ los i stawanego brudnego ludzie bogaci? ¦wiadcz du¿e momenty, które robi±, ¿e ¿ycie ka¿dego Sim jest niezrównanie pamiêtne.
Nieograniczony Creativity: Wygeneruj unikalnych Sims z nowym Create - - Sim, spakowany z ogromn± selekcj± twarzowych cech, fryzur i sprzêtów. Zbuduj domy snu i zaprojektuj s±siedztwa z nowym budynkiem, projektowaniem i do domu zaopatruj±c opcje. Wygeneruj unikalnych Sims z nowym Create - - Sim, spakowany z ogromn± selekcj± twarzowych cech, fryzur i sprzêtów. Zbuduj domy snu i zaprojektuj s±siedztwa z nowym budynkiem, projektowaniem i do domu zaopatruj±c opcje.Nieograniczony Creativity: Wygeneruj unikalnych Sims z nowym Create - - Sim,spakowany z ogromn± selekcj± twarzowych cech,fryzur i sprzêtów. Zbuduj domy snu i zaprojektuj s±siedztwa z nowym budynkiem,projektowaniem i do domu zaopatruj±c opcje.
¦wiêtuj Holidays With Your Sims: S³u¿ ¶wiêtu wakacji dla ca³ej rodziny albo ¶wiadcz Santa albo Mrs. nadej¶cie Claus na wigilia. Rzuæ przyjêcie Eve zdarzaj±cego Nowego Roku i nie zapomnij ustawiæ jakich¶ fajerwerków!¦wiêtuj Holidays With Your Sims:
S³u¿ ¶wiêtu wakacji dla ca³ej rodziny albo ¶wiadcz Santa albo Mrs. nadej¶cie Claus na wigilia.
Rzuæ przyjêcie Eve zdarzaj±cego Nowego Roku i nie zapomnij ustawiæ jakich¶ fajerwerków!

Dodaj jak±¶ rado¶æ wakacji ¿yciom do twoich Sims z Sims 2 Pack Party Holiday! Wejd¼ do ducha wakacji i ozdób z domami twoich Sims z 40 nowymi przedmiotami i rzeczami wystroi wnêtrz. Je¶li ju¿ posiadasz Sims 2, ten zbiór nak³adu ograniczonego rzeczy wakacji jest doskona³ym prezentem, by daæ twoim Sims ten sezon! Sims 2 Pack Party Holiday bêdzie dostêpne na November 17 przez bezpo¶redni rozkaz od Store EA. Wiêcej szczegó³ów rozkazu, by nast±piæ.
¶wiêto wakacji dla ca³ej rodziny!
Dostañ siê uroczysty i ozdób dom twojego Sim z Mistletoe, Stockings, Snowmen, Wreaths, Winter - themed Paintings i wiêcej! Uzupe³nij zewnêtrzn± stronê domu z Christmas Lights, Frosted Windows i Ornaments Lawn Reindeer.
Wystroiæ siê jako Santa albo Mrs. Claus i do¶wiadczenie ich nadej¶cie na wigilia.
Rzuæ przyjêcie Eve zdarzaj±cego Nowego Roku i nie zapomnij ustawiæ jakich¶ fajerwerków!
Zawiera wszystkich 12 przedmiotów zaprezentowanych w Sims 2 Giveaway Holiday.
Te¿ zawiera poprzednio wypuszczonych faworytów wakacji od Easter, Chanukah, Kwanzaa i Halloween.

PS : Przepraszam ale mi siê osobi¶cie niechcia³o t³umaczyæ wiêc zrobi³ to za mnie mój program t³umacz±cy . Za wszelkie b³êdy przepraszam

Ostatnio edytowane przez trashy : 12.10.2005 - 17:11
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 12.10.2005, 20:29   #4
simonek
Guest

Domy¶lnie

na stronie www.simy.pl
opublikowano ok³adke nowej wersji gry tje sims 2 w ¶wi±tecznej wersji
ok³adka odosobnionej wersji nie jest jeszcze opublikowana
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.10.2005, 10:00   #5
trashy
Guest

Domy¶lnie

Hmm no to kiedy bêdzie w Polsce ten dodatek ? ( Prosze by jutro ) ...
Pozdrawiam !
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 18.10.2005, 15:54   #6
czarodziej2
Guest

Domy¶lnie

Mnie ciekawi czy to bêdzie siê instalowaæ jak inne takie dodatku (w osobnych katalogach) czy zainstaluje siê, jak co¶ w rodzaju patcha

ps. kto¶ kogo znam twierdzi ze taki dodatek to glupota poniewaz simowie nie sa religijni nie chodz± do ko¶cio³a i takie tam (mo¿e autorzy mogliby o tym pomy¶leæ)
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 18.10.2005, 17:39   #7
Z-I-E-L-A-K
Guest

Domy¶lnie

hehe ja juz 'kupuje'
w internecie juz siedzi z tydzien ten dodatek a kumpel ktory mi o tym powiedzial juz to ma i widzialem chwilke u niego ale nie gralem bo bylem z 5 minut w jego domu

Cytat:
Napisa³ czarodziej2
Mnie ciekawi czy to bêdzie siê instalowaæ jak inne takie dodatku (w osobnych katalogach) czy zainstaluje siê, jak co¶ w rodzaju patcha
Jak sciagniemy jakis dodatek z internetu to zwykle on jest w takim czyms co jak sie wlaczy to sie pojawai przyciski instaluj i po nacisnieciu go juz obiekt jest w grze. Te 40 obiektow jest wlasnie w tym programie czyli wlaczamy klikamy instaluj i juz jest ;] .

Ostatnio edytowane przez Z-I-E-L-A-K : 18.10.2005 - 17:42
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 29.10.2005, 20:10   #8
Karolcia

Sk±d: Gliwice xD
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Domy¶lnie

Jak komu¶ siê nie podoba to niech nie kupuje, poza tym chrze¶cijañstwo przewodzi na ¶wiecie, wiêc nie wiem o co ca³y problem. ¦wiêta te¿ nie musz± mieæ du¿o zwi±zanego z ko¶cio³em.

Cie¶æ Cam xD
Karolcia jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 26.11.2005, 11:38   #9
patrysiaz1992
Guest

Post Pytanie...

Mam pytanie do tych, którzy posiadaj± ju¿ ten dodatek... Czy instalator "dowala" znowu kolejne ile¶ MB na dysk C przypuszczaj±c, ¿e instalujemy na innym dysku??I je¶li tak to ile?? Z reszt± w ogóle nie mam zielonego pojêcia o tym, jak wygl±da instalacja, wiêc mo¿e mnie o¶wiecicie. Bo mój dysk twardy raczej nie ¶wieci pustkami i ka¿dy MB jest na wagê z³ota, a ¿eby zdecydowaæ siê na kupno muszê znaæ nawet taki szczegó³.
P.S. nie chce mi siê przeszukiwaæ ca³ego tematu w poszukiwaniu, czy ju¿ takie pytanie by³o xP .

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 26.11.2005 - 11:43
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 27.11.2005, 20:19   #10
Terierek
Guest

Domy¶lnie

Nie wiem na co narzekacie ?
Moim zdaniem dodatek jest WSPANIA£Y !
Fajne dodatki i interakcje , ¶wi±teczna muzyczka.
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:49.