|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
przeciez podalam linki do info na EA .. watpie, ze gdzies bedzie wiecej niz tam.. co najwyzej tlumaczenia i domysly.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak my¶licie , kiedy bêdzie ten Holiday Pack w Polsce ( i czy wogóle bêdzie ? ) ? Bo mam nadzieje ¿e bêdzie 17 pa¼dziernika ( tak jak w Ameryce ) . A wy jak s±dzicie ?
T£UMACZENIE : The Sims 2 Edition Holiday jest ograniczon± wersj± wypuszczenia Sims 2 zawieraj±cych 40 wszelki nowych rzeczy Holiday! Wejd¼ do ducha wakacji z Sims 2 Edition Holiday! To specjalne wypuszczenie wakacji zawiera Sims 2, najszybciej sprzedaj±c± grê PC 2004, gdzie bierzesz twoich Sims od ko³yski, by wryæ siê przez najwiêksze momenty ¿ycia. Czy oni bêd± walczyli o popularno¶æ, los, romantyczno¶æ, rodzina albo wiedza? To zale¿y od ciebie , by zmieszaæ ich gen, wype³niæ ich sny i pchn±æ ich do skrajno¶ci. Te¿ zawarty, twoi Sims mog± ¶wiêtowaæ wakacje z 40 nowymi rzeczami! Ozdób dom, s³u¿ uroczystemu obiadowi, do¶wiadczenie nadej¶ciu Santa i rzuæ rockin" Eve Nowego Roku Bash! Sims 2 Edition Holiday bêdzie dostêpne w sklepy detaliczne na November 17. 40 Items Holiday Bonus: Dostañ siê uroczysty i ozdób dom twojego Sim z Mistletoe, Stockings, Snowmen, Wreaths, Winter - themed Paintings i wiêcej! Uzupe³nij zewnêtrzn± stronê domu z Christmas Lights, Frosted Windows i Ornaments Lawn Reindeer. Dostañ twoich Sims do ducha wakacji dla Christmas, Nowych Lat, Easter i Halloween. Holiday Bonus: Dostañ siê uroczysty i ozdób dom twojego Sim z Mistletoe,Stockings,Snowmen,Wreaths,Winter - themed Paintings i wiêcej! Uzupe³nij zewnêtrzn± stronê domu z Christmas Lights, Frosted Windows i Ornaments Lawn Reindeer. Dostañ twoich Sims do ducha wakacji dla Christmas, Nowych Lat,Easter i Halloween. Mieszanina Genes: Twoi Sims maj± DNA i dziedzicz± fizyczny i rysy osobowo¶ci. We¼ twoich Sims przez nieskoñczony numer pokoleñ jako rozwijasz ich drzewo genealogiczne.Mieszanina Genes: Twoi Sims maj± DNA i dziedzicz± fizyczny i rysy osobowo¶ci. We¼ twoich Sims przez nieskoñczony numer pokoleñ jako rozwijasz ich drzewo genealogiczne. Twoi Sims teraz maj± cel w ¿yciu.Czy oni aspiruj± do ¿ycia popularno¶ci, losu, rodziny, wiedzy, albo przesadzaj±?To zale¿y od ciebie , by zdecydowaæ siê, czy oni bêd± kochanka albo przegranego, ksiêcia albo biedaka, g³upca albo inicjatora i wielu innymi wyborami. Daj im co¶ co oni chc± i oni zaprowadz± d³ugie, pomy¶lne istnienie; pob³a¿aj ich strachy i zaryzykuj rujnowanie ich ¿ycia. To jest wszystko rêkach w twojego. Twoi Sims teraz maj± cel w ¿yciu. Czy oni aspiruj± do ¿ycia popularno¶ci, losu, rodziny, wiedzy, albo przesadzaj±? To zale¿y od ciebie , by zdecydowaæ siê, czy oni bêd± kochanka albo przegranego, ksiêcia albo biedaka, g³upca albo inicjatora i wielu innymi wyborami. Daj im co¶ co oni chc± i oni zaprowadz± d³ugie, pomy¶lne istnienie; pob³a¿aj ich strachy i zaryzykuj rujnowanie ich ¿ycia. To jest wszystko rêkach w twojego.Wype³nij Dreams: Twoi Sims teraz maj± cel w ¿yciu. Czy oni aspiruj± do ¿ycia popularno¶ci,losu, rodziny,wiedzy,albo przesadzaj±? To zale¿y od ciebie , by zdecydowaæ siê,czy oni bêd± kochanka albo przegranego, ksiêcia albo biedaka,g³upca albo inicjatora i wielu innymi wyborami. Daj im co¶ co oni chc± i oni zaprowadz± d³ugie,pomy¶lne istnienie; pob³a¿aj ich strachy i zaryzykuj rujnowanie ich ¿ycia. To jest wszystko rêkach w twojego. Pchnij Extremes: Twoi Sims s± zostawieni w o³tarzu i potrzebuj± kurczyæ siê, albo dziedziczyæ los i stawanego brudnego ludzie bogaci? ¦wiadcz du¿e momenty, które robi±, ¿e ¿ycie ka¿dego Sim jest niezrównanie pamiêtne.Pchnij Extremes: Twoi Sims s± zostawieni w o³tarzu i potrzebuj± kurczyæ siê,albo dziedziczyæ los i stawanego brudnego ludzie bogaci? ¦wiadcz du¿e momenty, które robi±, ¿e ¿ycie ka¿dego Sim jest niezrównanie pamiêtne. Nieograniczony Creativity: Wygeneruj unikalnych Sims z nowym Create - - Sim, spakowany z ogromn± selekcj± twarzowych cech, fryzur i sprzêtów. Zbuduj domy snu i zaprojektuj s±siedztwa z nowym budynkiem, projektowaniem i do domu zaopatruj±c opcje. Wygeneruj unikalnych Sims z nowym Create - - Sim, spakowany z ogromn± selekcj± twarzowych cech, fryzur i sprzêtów. Zbuduj domy snu i zaprojektuj s±siedztwa z nowym budynkiem, projektowaniem i do domu zaopatruj±c opcje.Nieograniczony Creativity: Wygeneruj unikalnych Sims z nowym Create - - Sim,spakowany z ogromn± selekcj± twarzowych cech,fryzur i sprzêtów. Zbuduj domy snu i zaprojektuj s±siedztwa z nowym budynkiem,projektowaniem i do domu zaopatruj±c opcje. ¦wiêtuj Holidays With Your Sims: S³u¿ ¶wiêtu wakacji dla ca³ej rodziny albo ¶wiadcz Santa albo Mrs. nadej¶cie Claus na wigilia. Rzuæ przyjêcie Eve zdarzaj±cego Nowego Roku i nie zapomnij ustawiæ jakich¶ fajerwerków!¦wiêtuj Holidays With Your Sims: S³u¿ ¶wiêtu wakacji dla ca³ej rodziny albo ¶wiadcz Santa albo Mrs. nadej¶cie Claus na wigilia. Rzuæ przyjêcie Eve zdarzaj±cego Nowego Roku i nie zapomnij ustawiæ jakich¶ fajerwerków! Dodaj jak±¶ rado¶æ wakacji ¿yciom do twoich Sims z Sims 2 Pack Party Holiday! Wejd¼ do ducha wakacji i ozdób z domami twoich Sims z 40 nowymi przedmiotami i rzeczami wystroi wnêtrz. Je¶li ju¿ posiadasz Sims 2, ten zbiór nak³adu ograniczonego rzeczy wakacji jest doskona³ym prezentem, by daæ twoim Sims ten sezon! Sims 2 Pack Party Holiday bêdzie dostêpne na November 17 przez bezpo¶redni rozkaz od Store EA. Wiêcej szczegó³ów rozkazu, by nast±piæ. ¶wiêto wakacji dla ca³ej rodziny! Dostañ siê uroczysty i ozdób dom twojego Sim z Mistletoe, Stockings, Snowmen, Wreaths, Winter - themed Paintings i wiêcej! Uzupe³nij zewnêtrzn± stronê domu z Christmas Lights, Frosted Windows i Ornaments Lawn Reindeer. Wystroiæ siê jako Santa albo Mrs. Claus i do¶wiadczenie ich nadej¶cie na wigilia. Rzuæ przyjêcie Eve zdarzaj±cego Nowego Roku i nie zapomnij ustawiæ jakich¶ fajerwerków! Zawiera wszystkich 12 przedmiotów zaprezentowanych w Sims 2 Giveaway Holiday. Te¿ zawiera poprzednio wypuszczonych faworytów wakacji od Easter, Chanukah, Kwanzaa i Halloween. PS : Przepraszam ale mi siê osobi¶cie niechcia³o t³umaczyæ wiêc zrobi³ to za mnie mój program t³umacz±cy . Za wszelkie b³êdy przepraszam ![]() Ostatnio edytowane przez trashy : 12.10.2005 - 17:11 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
na stronie www.simy.pl
opublikowano ok³adke nowej wersji gry tje sims 2 w ¶wi±tecznej wersji ok³adka odosobnionej wersji nie jest jeszcze opublikowana |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm no to kiedy bêdzie w Polsce ten dodatek ? ( Prosze by jutro
![]() Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mnie ciekawi czy to bêdzie siê instalowaæ jak inne takie dodatku (w osobnych katalogach) czy zainstaluje siê, jak co¶ w rodzaju patcha
ps. kto¶ kogo znam twierdzi ze taki dodatek to glupota poniewaz simowie nie sa religijni nie chodz± do ko¶cio³a i takie tam (mo¿e autorzy mogliby o tym pomy¶leæ) |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
hehe ja juz 'kupuje'
w internecie juz siedzi z tydzien ten dodatek a kumpel ktory mi o tym powiedzial juz to ma i widzialem chwilke u niego ale nie gralem bo bylem z 5 minut w jego domu Cytat:
Ostatnio edytowane przez Z-I-E-L-A-K : 18.10.2005 - 17:42 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Sk±d: Gliwice xD
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Jak komu¶ siê nie podoba to niech nie kupuje, poza tym chrze¶cijañstwo przewodzi na ¶wiecie, wiêc nie wiem o co ca³y problem. ¦wiêta te¿ nie musz± mieæ du¿o zwi±zanego z ko¶cio³em.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie do tych, którzy posiadaj± ju¿ ten dodatek... Czy instalator "dowala" znowu kolejne ile¶ MB na dysk C przypuszczaj±c, ¿e instalujemy na innym dysku??I je¶li tak to ile?? Z reszt± w ogóle nie mam zielonego pojêcia o tym, jak wygl±da instalacja, wiêc mo¿e mnie o¶wiecicie
![]() P.S. nie chce mi siê przeszukiwaæ ca³ego tematu w poszukiwaniu, czy ju¿ takie pytanie by³o xP . Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 26.11.2005 - 11:43 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie wiem na co narzekacie ?
Moim zdaniem dodatek jest WSPANIA£Y ! Fajne dodatki i interakcje , ¶wi±teczna muzyczka. ![]() |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|