Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.10.2005, 11:11   #301
Zaria
Guest

Domyślnie

wielkie dzieki... kurde... moja simka lubi kobiety
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.10.2005, 17:18   #302
japoni
Guest

Domyślnie

Czy można mieć jednocześnie Nocne Życie i Na Studiach? Którą płytę trzeba włożyć do napędu, abym mogła grać w NŻ i NS? Najpierw zainstalowałam Nocne Życie, a poźniej Na Studiach.
Gdy uruchamiam gre NS to wyświetla się komunikat:
"Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić The Sims 2 Nocne Życie."
Mogę grać w NS i NŻ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.10.2005, 17:26   #303
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał japoni
Czy można mieć jednocześnie Nocne Życie i Na Studiach? Którą płytę trzeba włożyć do napędu, abym mogła grać w NŻ i NS? Najpierw zainstalowałam Nocne Życie, a poźniej Na Studiach.
Gdy uruchamiam gre NS to wyświetla się komunikat:
"Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić The Sims 2 Nocne Życie."
Mogę grać w NS i NŻ?
Pewnie, że można mieć jednocześnie NZ i NS. Ja tak mam. A w komunikacie chodzi o to, że simsy musisz odpalać z ikonki NZ niezależnie od kolejności instalacji. Gra się z płytą dodatku, który wyszedł ostatni, czyli w tym wypadku z płytą z NŻ.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.10.2005, 19:31   #304
madziaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
Pewnie, że można mieć jednocześnie NZ i NS. Ja tak mam. A w komunikacie chodzi o to, że simsy musisz odpalać z ikonki NZ niezależnie od kolejności instalacji. Gra się z płytą dodatku, który wyszedł ostatni, czyli w tym wypadku z płytą z NŻ.

a to nie jeest tak ze trzeba instalowac dadatki pokolei? najpier na studiach a potem nocne zycie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.10.2005, 20:06   #305
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał madziaq
a to nie jeest tak ze trzeba instalowac dadatki pokolei? najpier na studiach a potem nocne zycie
Nie trzeba instalować po kolei. Sprawdzałam.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2005, 08:48   #306
arviladelia
Guest

Domyślnie Kolacja we dwoje?

No więc ja sie grzecznie zapytowuję co ja mam zrobic z romantyczna kolacją we dwoje??? jak przyjdę do baru i siadam sobie grzeczniutko na krzesełkach nim i nią to nic nie mogę zamówic, tak wiem trzeba dac 'sadza mnie', no ale jak dam 'sadza mnie' to sadza mi moich simów osobno!!! to co? mają sobie rozmawiac tomantycznie krzycząc przez salę???
A więc moje w.w pytanie brzmi: czy da się zrobic tak, zeby RAZEM siedzeli przy jednym stoliku i mogli cos zjesc... tlyko b. prosze bez odpowiedzi typu: "tak- w domu" ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2005, 17:41   #307
Fraise
Guest

Sad Gdzie?Gdzie?Gdzie one są?

Ej ;( Nie mam zdjęć z NŻ.Nie ma ich tam gdzie zwykle,czyli w stroytelling To gdzie są? Szybką poproszę odpowiedź,bo te zdjęcia są mi konieczne potrzebne!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2005, 18:00   #308
stotkaa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał arviladelia
No więc ja sie grzecznie zapytowuję co ja mam zrobic z romantyczna kolacją we dwoje??? jak przyjdę do baru i siadam sobie grzeczniutko na krzesełkach nim i nią to nic nie mogę zamówic, tak wiem trzeba dac 'sadza mnie', no ale jak dam 'sadza mnie' to sadza mi moich simów osobno!!! to co? mają sobie rozmawiac tomantycznie krzycząc przez salę???
A więc moje w.w pytanie brzmi: czy da się zrobic tak, zeby RAZEM siedzeli przy jednym stoliku i mogli cos zjesc... tlyko b. prosze bez odpowiedzi typu: "tak- w domu" ^_^
Nie da się, niestety.
Tzn. możesz kombinować, usadzać simów jednego i z drugim kombinować, żeby siadł... ale samo z siebie się nie da.
Chociaż mi zawsze simy siadają przy jednym stoliku, naprzeciwko lub obok siebie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2005, 19:38   #309
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał arviladelia
Hmmm A gdzie Ty te swoje simy wyslyłasz na kolację? Do barku gdzie są tylko pojedyńcze krzesełka przy stolikach? Może wyślij ich w inne miejsce? A może najpierw nim je wyślesz niech jeden sim umówi się z drugim na randkę bo skąd kelner ma wiedzieć ze to para?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2005, 21:16   #310
arviladelia
Guest

Domyślnie

UMÓWILI SIE NA RANDKE!!!
i to mnie właśnie irytuje=/// ze ten gosc nie łapie ze to para
i przepraszam, za kogo ty mnie masz chyba jak romantyczna kolacja to nie przy barze...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania