![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
Czy można mieć jednocześnie Nocne Życie i Na Studiach? Którą płytę trzeba włożyć do napędu, abym mogła grać w NŻ i NS? Najpierw zainstalowałam Nocne Życie, a poźniej Na Studiach.
Gdy uruchamiam gre NS to wyświetla się komunikat: "Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić The Sims 2 Nocne Życie." Mogę grać w NS i NŻ? |
![]() |
![]() |
#303 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a to nie jeest tak ze trzeba instalowac dadatki pokolei? najpier na studiach a potem nocne zycie |
|
![]() |
![]() |
#305 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
No więc ja sie grzecznie zapytowuję co ja mam zrobic z romantyczna kolacją we dwoje??? jak przyjdę do baru i siadam sobie grzeczniutko na krzesełkach nim i nią to nic nie mogę zamówic, tak wiem trzeba dac 'sadza mnie', no ale jak dam 'sadza mnie' to sadza mi moich simów osobno!!! to co? mają sobie rozmawiac tomantycznie krzycząc przez salę???
A więc moje w.w pytanie brzmi: czy da się zrobic tak, zeby RAZEM siedzeli przy jednym stoliku i mogli cos zjesc... tlyko b. prosze bez odpowiedzi typu: "tak- w domu" ^_^ |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Ej ;( Nie mam zdjęć z NŻ.Nie ma ich tam gdzie zwykle,czyli w stroytelling
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tzn. możesz kombinować, usadzać simów jednego i z drugim kombinować, żeby siadł... ale samo z siebie się nie da. Chociaż mi zawsze simy siadają przy jednym stoliku, naprzeciwko lub obok siebie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#309 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
UMÓWILI SIE NA RANDKE!!!
i to mnie właśnie irytuje=/// ze ten gosc nie łapie ze to para i przepraszam, za kogo ty mnie masz chyba jak romantyczna kolacja to nie przy barze... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |