|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nawiasem mówiąc, mam bardzo podobną sprawę, z tym, że maxisowskie domy z mają normalną teksturę basenu, natomiast baseny zbudowane przeze mnie - są jak niebieskorozmazana trawa. Nie mam pojęcia od czego to u mnie zależy. Karta graficzna: GeForce FX 5200...
Jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza, ale pięknie to to też nie wygląda... Nie mam ni jednego dodatku z neta, więc raczej w tym nie tkwi problem. EDIT: oczywiście mówię o widoku z otoczenia na dom. W środku jest normalnie. Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 22.10.2005 - 09:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U mnie basen wygląda jak szare błoto ^^
Tak samo gdy gram simami, basen nie jest taki jasniutki tylko granatowy, a jeziorko wyglada jak błoto. W podstawowej części tez tak nie miałam... może to wina dodatków, których mam sporo albo karta graficzna ? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
hmmm..... ja nigdy nie mialam problemow z basenem, ale np. krzesla, stoly i inne przedmioty, ktore byly ciemne stawaly sie jasne. Np. cos ciemno-brazowego wychodzilo mi jak jakies zygowacialy zółć. Tata mi zmienil karte graficzna na nowiutka, i voila wszystko swietnie ladnie kolorowo :* |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Problem związany z The Sims 2 | Mateo | The Sims 2: Problemy z grą | 10 | 05.09.2005 20:56 |