|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A mi się nie podobał dodatek...Światowe Życie! Po prostu był dla mnie jakiś taki nudny :con:
A Balangę zostawcie mi w spokoju! To super dodatek! Fajnie jest robić takie wyczesane imprezki, na które przychodzi dużo simów i Gwiazda... ![]() Coś jeszcze? Bardzo podobały mi się TS Zwierzaki... Bardzo ciekawe i w ogóle (nie napiszę więcej bo bym się o nich rozpisała na 4 stronki... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hm...
Jak dla mnie nie ma najgorszego ![]() W każdym jest coś fajnego ![]() (ale rym :blush: ) |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wakacje wg. mnie są najgorsze, cholernie nudne ... -_-' Zazwyczaj nie chciało mi się na wakacje jeździć, więc nie korzystam z tego dodatku w pierwotnym celu, tylko dla nowych dodatków
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najgorszy dodatek to The Sims Living Large, czyli Światowe Życie. Tam tylko pare rzeczy doszło i nic innego
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Swiatowe życie - niezbędne tak naprawdę
![]() Balanga - nie posiadam ale grałam kilka razy i jakoś nie bardzo mi się podoba, imprezy wychodzą strasznie sztywne -.- Randka - bardzo fajny dodatek ^^ Podobają mi isę nowe opcje przy nawiązywaniu kontaktów Gwiazda - mój ulubiony, aż żałuje że nie mam go u siebie Zwierzaki - mój ulubiony zaraz po Gwieździe ale jednak trochę za mało sprzętów dla zwierzaków Co do Wakacji i Abrakadabra się nie wypowiem bo nie grałam ![]() Ostatnio edytowane przez Ktosiaxxx : 15.03.2010 - 08:57 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak stworzyc dodatek - poradnik | Snake Eye | Programy do The Sims 2 | 48 | 15.08.2008 19:51 |