![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z czym kłopoty?? Ja mam z smokiem połowe domu mi spalił więc go wypuścilam na wolnosc
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ela a gdzie kupić smoka??
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() Raz nawet stąło się cos dziwnego ... "zabił" ożywionego gnoma który podlewał żonkile!!! <_< |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
dzifny temat :/
niom ale ja nie mam z niczym wiekszych problemow... najbardziej mnie irytuje zdobywanie specjalnych skladnikow - mam z 10 rzes czarodzieja, a nie mam lodowego szkla. nie fajo ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
oj a ja nie wiem z kad wziasc pchly chochlikow pomocy ~anto$i@~
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Oleczka.Pył chochlików można zdobyć u Mary, to taka jakby wróżka ze skrzydłami i z wiankiem z polnych kwiatów.Muszisz mieć prznajmniej 21 magimonów aby kupić magiczny pył.
magiczny pył to to samo co pył chochlików ^_^ |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Filen!! Ty taki dobry, zapalony gracz i nie wiesz jak smok zabija gnomy!!!
![]() No nie mów! No cóż.... Czasami je spala a czasami podchodzi do nich i poprostu znikają w sposób nieokreślony! To jest: - Proste - dziwne - wkurzające - zabawne To zależy od gracza i od tego jak to zinterpretuje! Mnie największą trudność z zadań stwarza muchomorowy wyścig (nie mam pojęcia o co chodzi...). Niektórzy sprzedawcy to zadają <_< |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Filen. Też się zdiwiłam.... poprostu smoczek Płomyk jadł sobie żonkile grządkę dalej od gnoma podszedł do niego i podpalił mojego biednego gnomusia....
A ten sobie stał i płonoł w ciszy i spokoju.... :o ![]() To chyba jakiś błąd w grze....Szkoda tylko ,że nie zrobiłam zdjęć... ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|