|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
1 | 5.26% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
12 | 63.16% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
4 | 21.05% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
1 | 5.26% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
1 | 5.26% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dobra daje 6 -przed ostatni odcinek żeby skończyć już do FS
ostatnie odcinki robione troche byle jak Ostatni może dam jutro... albo pojutrze ![]() ================================================== ======= "Do dwóch razy sztuka" Odcinek 6 ![]() Pewnego dnia zadzwonił telefon, Żaneta pobiegła szybko oderać. Okazało się, że to Norbert. -Cześć Żaneta. Proszę Cię nie odkładaj słuchawki musimy porozmawiać -powiedział Norbert. -Niby o czym?! -wykrzyknęła Żaneta. Była zła na męża, ale za razem chciała żeby był przy niej. -Podjąłem decyzję, za kilka dni wracam do Polski. Żaneta była zaskoczona, ale szczęśliwa. -Jak to wracasz? A praca? -Są ważniejsze rzeczy, na przykład rodzina. -Tęsknię za tobą, nie mogę się doczekać kiedy wrócisz -Żaneta już nie kryła radości. ![]() Wieczorem Żaneta usłyszała dzwonek do drzwi. Poszła otworzyć, przez okno zobaczyła, że to Paweł. -Żaneta otwórz, wiem, że tam jesteś! -krzyczał Paweł. -Proszę Cię daj mi spokój! Chcę ułożyć swoje życie na nowo. -Ale nie uważasz, że powinniśmy porozmawiać? -Nie! Mam rodzinę, proszę zniknij z mojego życia. -Jeszcze tego pożałujesz -zagroził Paweł po czym odszedł. ![]() Następnego dnia było bardzo słonecznie, Dawid właśnie był w szkole, a do Żanety przyszła Anita. -Nawet nie wiesz jak się cieszę, mamy szansę zacząć wszystko od nowa! Znowu będziemy szczęśliwą, kochającą się rodziną -Żaneta nie mogła powstrzymać szczęścia. -Też się cieszę, z twojego szczęścia. A czy Norbert wie, że ty... ? -Że go zdradziłam? Nie wiem, ale przecież on zrobił to samo. Myślisz, że powinnam mu powiedzieć? -Zrobisz jak zechcesz -Anita wzruszyła ramionami -A rozmawiałaś z Pawłem? -Był wczoraj u mnie. -I co? Rozmawialiście? -No... przez drzwi, nie otworzyłam mu. A na koniec coś burknął, że pożałuję tego. -Nie wiem co z nim, zmienił się ostatnio. ![]() Gdy Anita poszła, Dawid wrócił ze szkoły i rozmawiali z mamą. -Kochanie wczoraj dzwonił tata i wraca za kilka dni -Żaneta z uśmiechem oznajmiła Dawidowi. -Naprawdę? Kiedy?! -chłopiec bardzo się cieszył. -Nie wiem dokładnie, powiedział, że za kilka dni. -Ale super! I nie wyjedzie już, prawda? Zostanie i będziemy żyli długo i szczęśliwie. -Tak synku -Żaneta się zaśmiała. ![]() Trzy dni później Norbert tak jak obiecał wrócił. -Kochanie jak się cieszę! -Żaneta przywitała męża. -Kocham cię, nie mogłem tam dłużej zostać. Wybaczysz mi? -Oczywiście! Też Cię kocham! ![]() Następnie Norbert przywitał się z synem. Poszli na plac zabaw. -Tato prawda, że zostaniesz już i nigdy nie wyjedziesz? -Oczywiście synku, tu jest mój dom. Rozmawiali długo na wszystkie tematy. Przyszła pora obiadu i poszli do domu. ![]() -No nareszcie wróciliście, myślałam, że przesiedzicie tam cały dzień -zażartowała Żaneta. -Mamo przecież musieliśmy pogadać, dawno się nie widzieliśmy -odpowiedział wesoło Dawid. ![]() Gdy zjedli obiad ktoś zadzwonił do drzwi, Norbert poszedł otworzyć. W progu zobaczył nieznajomego mężczyznę, był to Paweł. -Ooo proszę, proszę pan jest zapewne mężem Żanety? -zadrwił Paweł. -Tak, a kim pan jest? -Ja? Mam na imię Paweł. No cóż, chyba można powiedzieć, że jestem jej kochankiem. -Jakto? Co pan wygaduje? -Norbert nie wierzył. -Normalnie, spałem z nią. Przepraszam, ale muszę już iść. Norbert stał i zastanawiał się czy mężczyzna mówił prawdę. Po chwili pobiegł do salonu, gdzie była Żaneta... Ostatnio edytowane przez keysa : 06.11.2005 - 20:40 |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|