![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Nyah najlepiej jak posiądziesz umiejętnośc teleportacji tj różowy kryształ czy tam fioletowy...
![]() PODEJDŹ TU i TELEPORTUJ SIĘ TU , wybierasz teleportuj i karzesz simowi dotknąć grzybka.Tej samej metody używa MAra. ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Przepraszam.... Nyah
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Samantha - jeśli nie wiedziałaś to na forum istnieje opcja "Edytuj"
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
a mi trudno jestzrobic pewna rzec ja ciagle czruje i nic ani olaka malej zielinej fasolki!
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Sorrki kaczusia. I dzięki za przypomnienie ^_^
oleczka.Czaruj więc więcej aż coś się zasieję.Jakiś "samorodek . ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Samantha, nie chcę być nie miła ale, Nyah pisze się przez "h" (Przez samo h)
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
MÓJ BŁĄD
Wiem.Za pierwszym razem nie zauważyłam.... Przepraszam. ^_^ Mam nadzieję,że Mi wybaczysz ![]() Zawsze jest nadzieja... -_- |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Przecwiczyłam wszystkie zaklęcia dla dorosłych, ale nigdy nie mogłam sięteleportować a gdy chciałam sie w ducha.lub coś podobnego to w całym domu zarojło się od węży chociaż miałam na maxa wszystkie wskaźniki.
Kiedy zmieniłam gościa w zabę po 10 simowych minutach zmienił się spowrotem z człowieka . może z mojimi simami jest coś nie tak. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Och Samantha WYBACZAM CI nie ma co rozpaczać z takiego powodu!
Przeżyjesz (chyba)! ![]() A co do Chiqa z twymi simami jest OK. Uropuchowanie sprawia że po kilku minutach człowiek wraca do swojej postaci! |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
samantha DZIEKI !!!!! POMAGASZ MI I POMAGASZ dzieki nawet zacela mi rosnac fasolka jeszcze raz dzieki
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|