![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam
mam zainstalowanych oryginalnych simsow2 od 3 miesiecy. za kazdym razem gdy uruchamiam gre, program prosi o wlozenie plyty z cz.1 the sims2 do napedu. ostatnio moj naped zwariowal i gdy wlozylam plyte do napedu to zostala ona porysowana w kilku miejscach. mimo to gra sie uruchomila, moglam wybrac dzielnice, a nastepnie rodzine. niestety w trakcie ladowania rodziny gra sie zawiesila, pojawil sie komunikat o bledzie i gra sie zamknela. probowalam nastepnie jeszcze dwukrotnie uruchomic gre i za kazdym razem gra zawieszala sie dokladnie w tym samym miejscu. jestem wiec pewna ze winna jest porysowana plyta. co moge zrobic?? gra jest wciaz zainstalowana na dysku, nigdy nie mialam z nia klopotow, tylko zeby grac musze wlozyc plyte do napedu. czy mozna to jakos obejsc? co proponujecie zrobic? dziekuje z gory za pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A masz nagrywarkę? jesli tak to wloz do niej plytke i zobacz czy tak samo sie bedzie dziać! a jesli nie to skontaktuj sie z dzialem obsługi klienta jego numer tel i faks masz na 47 stronie w instrukcji
![]() I napisz jaki rezultat z ta nagrywarką... i czy wogole ją masz... |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zrób wszystko zgodnie z tą instrukcją i nie będzie Ci potrzebna płytka do gry.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie sadze żeby to była wina porysowanej płytki, ponieważ gra potrzebyje płyty do odpalenia, potem po załadowaniu się tego białego okna nie jest potrzebna i można wyjąc (sama probowałam) moze to wina jakichś dodatkow?
Jak mniej więcej brzmi ten komunikat? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
witam
dziekuje bardzo za odzew ![]() w sumie to ciesze sie ze gra wogole chodzi i ze moge grac innymi rodzinami i jak sadze, stworzyc np. nowa rodzine, ale zalezaloby mi jednak zeby grac tez 'moja' rodzinka.... czy macie jakis pomysl co mozna by zrobic? acha, komunikat jaki sie pojawia to : 'blad krytyczny. aplikacja bedzie zamknieta'. pozdrawiam i dziekuje bardzo za pomoc |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Może przeprowadzka rodzinki coś da?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wszystko fajnie, ale problem powróci przy reinstalowaniu gry i co wtedy? Też jej obraz będziesz polecała zainstalować ? Z tego co widzę, problemem nie jest odpalanie gry, tylko zwalenie czegoś w środku. Sugerowałbym jednak skontaktować się z działem obsługi klienta. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |