![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Odkąd mój komputer wrócił z naprawy nie moge otworzyc the sims 2 ;/. nie wiem co sie dzieje po prostu juz po tych obrazkach z simami, po tym niebieskim tle wyswietla się "działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta" lub "za mało pamięci wirtualnej". nie wiem co to znaczy i co z tym zrobic, a naprawde juz kilka miesięcy nie grałam w sims i bardzo bym chciała. pomocy!!! z góry dzięki!!
Ostatnio edytowane przez liliana_przyjemniak : 21.11.2005 - 16:19 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Powiedz mi złotko... jakie masz parametry komputera?? bo mi się tak dzieje z Nocnym Zyciem. I mi sie ono wyłancza. Bo mam za mało ramu.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Miałam to samo..Czasami się wyświetlało że Aplikcja zostaje zamknięta a czasami że mało jest pamięci wirualnej..Miałam 256 ale zmieniłam na 512 i gra normalnie..Musisz zwiększyć ram..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ojej....problem w tym ze nie znam parametrow mojego kompa i nie wiem jak zwiekszyc ram...troche ciemna jestem i nie znam sie na komputerach
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wejdz na pulpit i kliknij 2 lub 3 klawiszem od myszki na MOJ KOMPUTER i kliknij "własciwosci" następnie wyskoczy Ci okienko z parametrami kompa. Przepisz wszystko co tam widzisz albo skopiuj
![]() ![]() Nie wiesz jak zwiekszyc ram? musisz wiedziec jakie masz ramy czy DDR czy inne... i wtedy kupujesz... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
system: Microsoft Windows XP
Professional Wersja 2002 Dodatek service pack 2 Komputer: AMD Duron(tm) processor 649 MHz, 384 MB RAM cos jeszcze czy tylko to mialobyc? dzieki ze chcesz mi pomoc :* |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Masz za mały procesor. The Sims 2 wymaga 800 MHz procesora. A Ty masz 649MHz... - musisz dokupić procesor. Wtedy simsy będą Ci normalnie chodzić. RAM'u wystarczy, bedzie dobrze działać reszta jest OK. Ale procesor musisz powiększyć jesli chcesz grać w simy.
Pozdrawiam. Moniak1993 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hej ja mam taki sam problem tylko ze gra mi sie wlacza , gram nawet pare minut ale potem tnie sie muzyka i wyskakuje okno :blad programu dwwin.exe(cos z windowsa
![]() System: Microsoft Windows XP Professional Wersja 2002 DOdatek Service Pack 2 Komputer: ADM Athlon(tm)XP 2500+ 1,83 GHz , 256 MB RAM obejdzie sie bez kupowania ramu ? aha zauwazylam ze przed tym jak wgralam sobie dodatek service pack 2 gra (sims2) chodizla mi normalnie , probowalam tez grac sama 2 bez dodatkow i wyskakuje mi to samo okienko z informacja ze aplikacja zostanie zamknieta ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a masz orginał ?? bo tyle wymagano jest RAM'u...ale lepiej by było jak by było wiecej ramu...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mam oryginal
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |