|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 66.07% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 19.64% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 7.14% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 1.79% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
3 | 5.36% |
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi też się podoba. Ładnie piszesz, twoje teksty zmuszają czasem czytelnika do zastanawiania się... Zapowiada się ciekawie. Tylko Ty się berdzo krytycznie wyrażasz o własnych fotostory, zupełnie niepotrzebnie. Co do "Kronik Cienia" to bardzo mi się podobały, mam nadzieję, że je jeszcze dokończysz.
Ogólnie według mnie jest bardzo dobrze jak na razie, zobaczę, co będzie dalej. ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tytuł nie co mylny; i dobrze. bo po co odrazu pisać właściwy. treść boska. zero (czyt. minimalne) błędy (; po prostu... urzekłas mnie tym. muszę przyznać, ze kroniki cienia były na początku bardziej zachwycające, ale to się jeszcze wszystko okaże. zdjęcia? hm, tutaj bym się zastanowiła. ja jestem ich wielką fanką i zwolenniczką. detale mają być naprawdę wysokie bo inaczej to sie uczepie. sproboj je wyostrzac w jakims programie, sproboj popracowac nad ujeciami, pokombinuj cos z kodami, aczkolwiem te podpisy pod obrazkami dodają sympatycznego uroku - min. dlatego wysoko ocenie pierwszy odcinek, bo aż 7/10.
/sasasa, chyba nie powinnam oceniac juz po pierwszym parcie --' forgivmi. / |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]()
Świetne. Kocham czytać takie rzeczy. Nie zwracałam specjalnie uwagi na błędy, ale jest jeden, który szczególnie rzucił mi się w oczy : P
Cytat:
edit: a, ocena xD 9,5/10 ^^ Ostatnio edytowane przez Amarae : 26.11.2005 - 21:16 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
bardzo ciekawe. chociaż temacik troszkę oklepany (laska wprowadza się do domu z antykami, i zaczyna się zabawa (Krwawy Weekend???)). Dobry tytuł to podstawa, Twój jest wyśmienity
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nawet mi się podoba. Ciekawe i tak trochę tajemnicze. Ciekawi mnie co jest w tym kufsze i o co chodzi z tym atlasem. Za często używałaś zwrotu Dorcas. Możesz to zastąpić np. blondynka, dziewczyna, kobieta itp. Ale ogólnie mi się podoba i wcale nie usnęłam jak to czytałam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To jest jedno z nielicznych FS, które przeczytałam całe od deski do deski(przynajmniej ten odcinek) i naprawdę ta historia mnie urzekła... Kurcze ta bohaterka jest troszkę podobna do mnie^^. Naprawdę odcinek jest bardzo godzien podziwu dla ciebie. Tekst zrozumiały, prosty, bez błędów, ładna stylistyka zdań. Zdjęcia wyraziste, i naprawdę oddające całą treść. Czekam z niecierpliwością na kolejne losy bohaterki. Och normalnie Trzy światy jej..
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Natknęłam się na to FS wczoraj ale odłożyłam czytanie na później, ponieważ byłam zmęczona.
Oczywiście dziś natychmiast wróciłam do tego FS. W końcu to kolejne dzieło autorki moich ukohcanych kronik cienia! Szkoda że to nie jest ich druga część ale widze że to FS dorównuje im. Jest świetne. Jak widać akcja dopiero się rozkręca więc nie będę się czepiała że mało się dzieje. Trochę brakuje tu tego mrocznego klimatu który towarzyszył kronikom, ale to przecież nie one...... Cóż najpierw zobaczymy o czym wogle jest to Fotostory. Zdjęcia ładniutkie i ślicznie obrobione. Będe tu niewątpliwie często zaglądać Z oceną wstrzymam się na razie do drugiego odcinka, ale sądze że teaz byłoby to 10/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fotostory mi się podoba ,pomysł na podpis pod obrazkiem też ,tylko mam jedno pytanie to będzie komedia,przygodówka ,horror ,thrileer ?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanko... jak się czyta ten tytuł?? tak się zastanawiam... a ocenki nie daję, wiesz czemu?? bo nie wierzysz w siebie i tyle. nawet nie czytałam tego fotostory, a to dlatego, że nie dałaś jakiejś zachęcającej nowinki na początku. Pomimo dobrych komentarzy nie czytam. Może, jak mi się zechce..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|