|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Moze to efekt jakiegoś niechcianego hacka ściągniętego z jakimś dodatkiem? Mnie osobiście ona nie przeszkadza. Wydaje mi się ,ze nie jest zwykłym NPC bo ja nie mogę dodać jej do rodziny ( mam wrazenie ,ze jest obiektem >shiz<). Uważam ,że nie da się jej wyprowadzić ani skasować ani tym bardziej uśmiercić.
EDIT: Jednak mieliście rację, a jak odoajecie simy 'do rodziny' ? Ostatnio edytowane przez Aithieel : 30.11.2005 - 14:02 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Niezwykle piękny nagrobek, a tak do rzeczy ta babcia mnie wnerwia, już u moich Simów jest wrogiem, nawet Bara-Bara nie pozwala tylko od razu beszta!Mam nadzieje ze krowokwiat ją zje!
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Zdziwił mnie ten nagrobek, ponieważ baba ma aspirację całą na czerwono, a taki występuje tylko, jeżeli sim umiera z aspiracją co najmniej złotą. Cóż, może to błąd w grze, albo po prostu efekt tego, że zabiłam babcię kodem... Ale najważniejsze, że jej już nie ma
.
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
ona jest tylko w NŻ ??
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
O boże.... już mnie ciarki przechodzą, jeśli ona będzie mi przeszkadzać kiedy kupie osbie w koncu te simsy,,,
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
No naprawde baba jest wkurzająca alke do domu mi nie przychodzi (naszczęście) !
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mam dość tego babsztyla!!! Moja simka ma jej dość... Chciałam aby zaprzyjażniła się z jej babcią i udało się. Pani zadecka przychodziła do niej na kawkę...
Po śmierci pani Marysii Zadecka przychodzi i ciągle beszta moją simke lub chodzi za nią krok w krok.Ps. Zauważyliście że Pani Zadecka bardzo lubi alkohol? Gdzie ją widze to przy barze albo kogoś beszta. Szkoda że simy nie mogą się upić bo panna Zadecka była by atrakcją wieczoru. Ps.2 Jak mieć torebkę którą ma pani Zadecka??? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|