|
|
|
|
#1 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
;( :1smutny: ;( :1smutny: ;( :1smutny: ;( :1smutny:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
- a by³a¶ w Media Markcie?? tam pewnie jest gra..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
mam do was taka prosbe.... a wlasciwie do tych co maja zestaw swiateczny.... sciagnalem juz sobie duzo dodatok z thesims2.ea.com, ale nie moge znalezc stroju mikolaja
wezcie spakujcie jakiegos ludka i wgrajcie do neta i mi podajcie linka plis
Ostatnio edytowane przez Mikolay : 04.12.2005 - 08:43 |
|
|
|
#5 |
|
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
Mia³am dzisiaj do wyboru kupno N¯ lub Z¦... Wybra³am Z¦, ale s±dz±c po Waszych opiniach (wiêkszo¶æ negatywna) pope³ni³am b³±d ;/ Ehhh... trudno, za 2-3 dni sama sie przekonam jak ju¿ mi przy¶l±...
Wiêc... chcia³am siê dowiedzieæ co Wam siê podoba w tym "mini-dodatku" ? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dla mnie bardzo siê podoba ten dodatek i choc nie dostrzeg³am jeszcze za du¿o jego uroku poniewa¿ mam ten dodatek od niedawna dok³adniej od 24 grudnia . Ka¿da gra która posiada w sobie cz±stke ¶wiat bardzo mi sie podoba bo kazda ma w sobie tê magiê ¶wi±t . Tez mog³am wybierac pomiêdzy dodatkami , ale wlasnie m.in z tego powodu wybralam ten dodatek. Inni twierdzili ze jest w nim malo nowych interakcji. Wed³ug mnie jest ich masa, poniewaz potrafie to dostrzec,nie jestem równiez podle wymagaj±ca. Te swieta sa wziete z zycia i to mi sie bardzo podoba . Nowe przedmioty, obiekty ,ta atmosfera w simach ... ³aczy sie z ta w zyciu codziennym. D³ugo by wyliczac co mi sie podoba . Ale mysle ze Ty równiez bedziesz zadowolona . |
|
|
|
|
#7 | |
|
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
![]() |
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 24 (0 u¿ytkownik(ów) i 24 go¶ci) | |
|
|