![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemanko! Chcę sobie kupić pyłek. Mam już ponad 100mm ide do wrózki i nie ma pyłka! Na serio to ja już nie fiem skąd go wziąc! Może kosztuje więcej... Jak tak to ile? Sorki że zakładam nowy temat, ale musiałam
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie wiem ile już tego jest o tym magicznym pyle i o tych innych składnikach, wiem jedno tu się robi coraz większy śmietnik. Ciągle ktos zadaje te same pytania. Ale ja ci odpowiem, kosztuje 199 magimonów. I proszę niech już nikt się nie dopisuje i zamknijcie ten temat bo i tak już jest bałagan.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Magiczny pył mozna kupić u wrózki Mary czy jak jej tam leci kosztuje 199 magimonow
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kosztuje 199 magimonów (ale drogo)
Oto linki do tematów: http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3478 http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3596 Było już 11 takich tematów <_< |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nyah, wszystko zostało wyjaśnione, po co zabierasz już na ten temat głos?? Nic nie wnosisz do tego tematu!! Weżdzie już zamknijcie paszcze i nic nie piszcie! Bo po co?? Ale wy oczywiście musicie całkiem niepotrzebnie wtrącić swoje "3 grosze" aż się we mnie kotłuje jak to czytam! SHUT UP!!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Heh jeszcze jedno pytanko. Skąd wziąć Lodowe Szkło i w jakim zadaniu?
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Boże sorry ..ale już mnie to dobija wasze bzdurne zadawanie tych samych pytań!! (poza tym mam wybuchowy charakter) wy w ogóle czytacie regulamin??? wątpie, już cierpliwość tracę.
lodowe szkło można uzyskać za każde zadanie i od każdego z magiczny ch ludzi np. wampirzycy. Składniki jakie oni dają przyznawane są losowo.. a tak na marginesie, poszukajcie trochę zanim bedziecie zakładać tyle tych tematów niepotrzebnych..popatrzcie tylko jakie przez to tworzy się bałagan. Ruszcie głową. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Alu.Tak jak już inni powiedzieli ^_^ .
Diamentowy Pył można kupić u wróżki Mary za 199 magimonów. Drogo nie? :lol: Natomiast lodowe szkło robiąc zadanie u aptekarza Todda.Czasem dostaniesz konfetti Clowna... ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|