|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Szczota, kodem boolProp testingCheatsEnabled true/false. Klikasz "Shiftem" na Simkę, bierzesz "Spawn", później "Tamsone L or D" czy jakoś tak, pojawia Ci się taki nagrobek, klikasz na nim, już bez Shifta i wybierasz sobie albo Ufolka, albo duże dziecko (nastolatka) itp.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hallo
To ja też bardzo poproszę o przesłanie tej rączki na maila, bo u mnie żaden z linków nie działa. Z góry dzięki.... [email protected] |
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
To mnie też! Przekonam się, czy dobrze ściągnęłam! I przy okazji poproszę o odpowiedź na moje pytanie
[email protected] |
|
|
|
|
#4 |
|
|
Czy ktoś wie, jak przyśpieszyć egzaminy simów? Bo mnie naprawdę zaczyna to denerwować ;( Nie będę posyłała simy na studia, bo to trwa za długo! Żeby zdawały super muszą ciągle odrabiać lekcje, a ja czas przyśpieszam, by leciał i by oni jak najwięcej odribili. nawet nie mogę na studiach robić (z dodatku Własny Biznes) sklepów domowych. Muszę kupować tylko parcelę publiczną ><' Nie chce mi się jak jasna cholera! Za długo trwają te studia! Nawet gdybym w nie nie grała, to nie wiem, jak przy pomocy kodów zrobić im "dyplom ukończenia studiów" - że niby je mają. SZLAG!!!! :ranta:
no cóż.....przynajmniej nie ejst długiej, jak rośnięcie nastolatków xP A może tyle jest faktycznie? Z resztą nie ważne, lepsze godziny, niż dni ;( ;( ;( Nie wytrzymam z tym czasem!!!!!!!! |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ludzie, ja korzystam z simPE!
Przecież to jest najlepszy sposób. Jak mam ustawienia sima, klikam w Na Studiach i tam pisze który rok, który semestr, wszystko do wyboru. A punkty umiejętności można sobie dodać. Widzi ktoś jakieś zaprzeczenia? Jakby co, to mogę wytłumaczyć jak to się robi. |
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
BŁAGAM
Niech ktoś da DZIAŁAJĄCY Link do tej rączki, albo podzieli się tą którą sam ściagnął
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
nie wiem co się dzieje, ale "rączka" się u mnie nie pojawia
kiedy włączam gre pojawia się komunikat o zawartości zmodyfikowanej i klikam na włącz, ale mimo to "rączki" wciąż nie ma! ja oszaleję przerabiam już 2 rok studiów i mam dość! nie chcę jednak ich porzucać, zależy mi na dyplomie i nagrodach... co robić?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Freja, u mnie 'rączka' pomimo ściągnięcia i wyładowania do Downloadsów była spakowana w jeszcze jeden plik .zip czy .rar. Zobacz, czy u Ciebie właśnie nie w tym tkwi sedno problemu, bo najczęściej to tu znajdujesz rozwiązanie całej sprawy ;)
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|