![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
Na stronie http://www.tips.pl/?show=31168 są kody do gry Harry Potter i Kamień Filozoficzny. Pisze tam :"Wpisz podczas gry, jeden z poniższych kodów". Ja mam pytanie: jak wpisać te kody i gdzie. Jest tam także mowa o pewnym triku:
"Edytorem tekstu otwieramy plik defuster.ini w katalogu System w głównym katalogu gry. Teraz zmeniamy końce trzech ostatnich linii, gdzie pisze: fDamageMultiplier_Easy=1.2 itd. Ostatnie cyfry (1.2, 2.0 i 3.0) wystarczy zmienić na 0.1 (wszystkie tak samo). W efekcie prawie nie tracimy energii." Jest pewien problem nie mam takiego pliku jest tyko plik DefUser a w tym pliku nie ma takiego zdania jak "fDamageMultiplier_Easy=1.2". To wszystko mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś zna kody do fify 96 ?
Edit: Dlaczego nikt nie odpowiada ? :paps: Ostatnio edytowane przez maniak simsów 2 : 05.09.2005 - 15:40 |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
mam pytanie czemu nie chodza kody do pizza synidacte bo mi nie chce wejsc jezeli ktos zna powod prosze napiscie tutaj albo na gg 5344349 z gory dziekujee
|
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
BArdzo potrzbuje Kodow so Lemony Snicket - Seria NIefortunnych Zadrzeń. Gdyby Byl ktos Tak miły i pomohgł szukac Prosze NApisać mi tu lub na PM Albo na gg... 6927047.. z gory thx..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Ptrzebuje kodów do JK3 szukalem na różnych stronach tylko,że jak wpisuje ten udostepniający(devmapall)to pisze ze nie ma zadnej mapy.Ten chyba udostepnia inne kody ale gdy wpisuje np "god" to pisze ze kody są niedostępne.Aha i mam oryginalna wersje.
|
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
...jakieś kody do Ghost Master? Bo by się przydały na plazmę xD.
|
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Proszę pilnie o kody do mortyra 2 najlepiej na nieśmiertelność i bronie
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
a znacie kody do call of duty 2????????????????????????????????? prosze pomóżcie bo nie moge czołgu rozwalic mnie zasze zabijaja
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Bardzo prosiła bym doświadczonych graczy Need for speed'a uderground'a 2 o powiedzenie mi jak się wpisuje tam kody, chciała bym mieć kod na kasę. Kod już mam ordermebaby, ale nie wiem jak i kiedy go wpisac...
Prosę o pomoc.... Gruszka |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|