|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
serio widziales ta darmowa? O-o, to laskawie poszukaj jak ci sie cos przypomni.
ups, jakas tam carmit, owszem - princess ownlog com to nazwa od naszych imion, anastazja. tak sie zlozylo, ze obie mamy identycznie na imie, moja kuzynka 'ana' ma 13 lat i rowniez jezdzi konno, ja zaczynam inny poziom w sporcie dlatego sprzedalam mojego kuca ksiezniczke, za dosc duzo kasy jeslis ciekawa a reszty z mojego zycia prywatnego chyba nie musze tlumaczyc, co do milionerki - do najbiedniejszych do naleze, ale milionerka nie jestem. modelka jest, dokladniej elite model looks 2005. ale takim 'czyms' moze zostac kazdy, bo to zadna pozycja. cos jeszcze? |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oj, bajeczek dziecię, nie umiesz opowiadać.
Tak sie złożyło, ze masz siostre Anastazje. Oj, jaki zbieg okolicznosci. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nasty, wiesz co byś juz przestała z tym swoim wychwalaniem. Nie możesz odpuścić musisz powiedzieć że sprzedałaś konia za ful kasy. Matko ...
Nie chcę nic więcej mówić bo słowami mogę ciebie obrazić |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nasty błagam Cię....
tak czytam tą całą "rozmowę" i dochodze do wniosku, że albo jesteś tak głupia, że wierzysz, żę ktoś się nabierze na te Twoje historie, albo poprostu masz ubaw z innych userów, którzy tak się tą całą sprawą bulwersują....szczerze mam nadzieje, że to drugie... jednak nie rozumiem jaki masz cel w tym ciągłym udawaniu...w tym robieniu z siebie 20-latki, studentkki czy co tam jeszcze... to, że sobie powiesz, że masz ściągnięta fryzurkę ok, szacunek, ale może lepiej na tym zakończyc...nie dodawac już tych uwag w stylu "szkoda, że ciebie na to nie stac" mam nadzieję, że nie jesteś taką osobą jaką z siebie robisz...i nie będziesz dalej tego ciągnąc....pozostaje się tylko rozśmiac jakie zainteresowanie może wzbudzic taka błaha sprawa... |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No wiecie co ... Wszystkie się rzuciły, żeby wygwizdać Nasty i zrobić z tego tematu śmietnik. Myślałem, że to porządne forum ^^. Czy ktoś może to wreszcei zamknąć, bo to nie temat na pogaduszki? I tu mi nic nie wypominać, bo piszę tylko dla waszego dobra, a nie żeby się komuś podlizać. ( Już nie raz takie odzywki słyszałem do innych osób) ... O ja xD
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=110325
Apropos Nasty ile dalas za ta fryzurke bo chce sie zorientowac ile kosztuja dodatki platne?Moze tez cos sw.simce na święta sprawie he he... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|