|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jak pojawi Ci sie słówko na czerowno takie powiekszone i pogrubione przepisz w tabelkę i kliknij dowoland czy jakos tak i bedzie ok. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nie mogę sobie jakoś poradzić..a nie możesz mi domu wysłać na poczte : [email protected] Plska!!! czekam na szybką odpowiedzieć!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Za duży jest...
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Uff...Jaka szkoda....co co jeszcze można zrobic??? Plis Powiedź ;( ;( ;( :1smutny: |
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Oki..spoko.... Już prawie wszystko wiem..ale o jedną rzecz muszę się zapytać:
Bo jak wchodzę na to przeglądaj...to musze...wybrać ten domek..no nie??! ale go nie mam w komuterze ..bo nie wiem jak go umieścić.. ??!! nie wiem czy mnie zrozumieliście!?? :con: a poźniej powinnam sobie poradzić!! :wacko: |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Naprawde podziwiam was dziewczyny za cierpliwosc.
Rozumiem, ze ten domek juz sciagnelas ? Teraz jak masz juz go na pulpicie kliknij na niego prawym przyciskiem i kliknij na extract here/rozpakuj tutaj (a jak nie ma czegos takiego to sciagnij sobie program WinRar z internetu) obok pojawi sie plik o nazwie village.package albo village.sims2pack. Teraz skopiuj ten plik (prawy klawisz myszy) i wejdz w Moje dokumenty ---> EA Games ---> The Sims 2 ---> Downloads i wklej go tam. (prawy klawisz myszy) Teraz mozesz skasowac plik village.rar i plik village.package/village.sims2pack z PULPITU. Teraz mozesz wlaczyc sobie gre i cieszyc sie domkiem o ile czegos zle nie zrobilas. A jak nie ma domku to masz pecha i... SPRÓBUJ JESZCZE RAZ ! |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
BoShE... cZYtANIE ZE zRoZuMiENiEM!!!!
cZY nIkt Nie udzieli mi poprawnej odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? Jak mam umieścić domek z Rapidshare.de ..Jak wchodzę link :>>>link<<< i chcę ściągnać..domek..Na pulpit ..ale tam nie ma nigdzie żadnego donwloads....bo jak ściągnę..to dopiero będę korzystała z Rapidshare... czy ktoś w końcu mnie zrozumiał: Klikajac Przeglądaj muszę...kilknąć na ten dom..,który zaistaluje...własnie zaistalować jak!??!@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!! :con: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Klikając na "przeglądaj" ŁADUJESZ PLIK NA RAPIDSHARE, a nie ściągasz z niego!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|