![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
mam taki maly problem.... otoz... kiedy dwojka simow ida przed oltarz by sie pobrac pokazuje mi sie filmik a nastepnie widze simow przed oltarzem stojacych jakby bylo juz po wszytkim, ale zaraz zaczynaja sie calowac i nagle wyskakjue mi ERROR!!! mam do wyboru: canel reset delete - naciskam canel - error wyskakuje mi ponownie i tak w nieskonczonosc! naciskam reset - slub sie przerywa i para nie jest para mloda ;/ , naciskam delete - jeden z simow sie usuwa z rodziny i tez nie sa para!
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie kombinowałeś nic z boolprop...? Możliwe, że dodatki zakłócają gre.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Eh, to niestety boolProp...
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
też mi się tak wydaje... po zastosowaniu tego kodu mam mały problem z grafiką-teksturami bo się robia okropnie rozmazane .chociaz nic sie nie zmienilo w ustawieniach, ale to powoli ucicha....
chyba musisz odinstalowac simy
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli masz NŻ... To zawsze mozesz sprobować wylączyć obiekty zmodyfikowane. Nie obiecuję, że to coś da, ale zawsze warto spróbować. Możesz także przenieść cały downloads. Może pomóc...
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chcę dodac, że to okno pojawia mi się, kiedy mam włączony kod boolProp TestingCheatsEnabled true. Wtedy naciskam Cancel, szybko wchodzę w tryb kupowania, wyłączam kod i po kłopocie. Nie wiem czy tak masz, ale sprawdź jakby coś.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak ja tak miałam to wykasowałam wszystkie filmiki jakie miałam i już działało
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|