|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
A teraz rudy piegus
:![]() Teraz udało mi się zrobić zdjęcie z bliska twarzy. A tutaj ją możecie ściągać. W skład zestawu simki wchodzą/wchodzi: - bluzka, - spodenki, - włosy (choć są Maxisowskie), - piegi, - oczy, - karnacja, - makijaż (beżowy cień, tusz do rzęs, jasny róż i ta taka jasna szminka). |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ta pierwsza Simka (elfka) lepsza
Choć ta druga ma ładne oczy, usta, ale ta fryzurka mi się nie podoba :con: Dwa warkoczyki... nigdy takiej nie lubiłam Ale z twarzy nawet ładna. Jakby tylko inne włosy miała, na pewno bym ją lepiej oceniła.
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
). Jedna to właśnie ten kucyk co ma pierwsza Simka, a drugie włosy to takie mało wiejskie. A takie rude z piegami, to mi się kojarzą z wiochą (chodzi o świnie, krowy itepe).
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że masz zamiar zrobić "wiejską" Simkę. Ale ta fryzura mimo wszystko mi sie nie podoba.
|
|
|
#5 |
|
|
nienawidzę tych realistycznych skinów, dlatego dla mnie te simki są sztuczne i nie do zjedzenia.
|
|
#7 |
|
Guest
|
Śliczna
. Chyba ściągnę elfika i murzynę xP. Daaj jakiegoś przystojniaka tutaj (np. Toma albo Billa - wiesz, o co mi chodzi xP).
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|