![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
No, no, no moja droga. ładne fs się tu kroi.
![]() ![]() Tiff |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Dobre Terierek!
![]() ![]() ![]() Czekam na Ciąg Dalszy ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
No no, bardzo mi się podoba
![]() ![]() Fabuła jest jednak bardzo interesująca, a więc czekam na kolejny odcinek. Aha, i wydawało mi się, ze w tym 4. odcinku trochę akcja leciała za szybko, nieproporcjonalnie do poprzednich odcinków, ale może to tylko moje odczucie. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
no fs super,tylko to ze byla wampirem,przeszla do krainy elfow,i miala normany kolor skory,wydaje mi sie troche dziwne :wacko: .i przy tym,miales dac odcinek za miesiac 1 listopada w zaokragleniu,a wiec powinien byc juz 2 dni temu
![]() ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (co do liczby nie jestem pewna,ale co tam) pozdrawiam i zycze weny :* :* |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Moi drodzy !
Wasze posty przypomniały mi o tym fs ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 13
|
![]()
ciekawe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Te fs naprawde wciaga, tylko szkoda ze zdjecia robisz w trybie kupowania i mam jedno pytanie. Czy bedziesz jeszcze pisala to Fs? Bo juz od dluszego czasu nie pojawil sie zaden odcianek.
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Też czekam z niecierpliwością. Dalej, Terierek! |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Co ma się podobać w tym forostory?Jest wiele błędów i niedociągnięć.A np. w pierwszym odcinku matka kazała tej dziewczynie (właśnie jak ona się wogóle nazywa ?)wyprowadzić się z domu ze względu na jej przeszłość.Jaką przeszłość?Nie wiem,może ominęłam,któryś z odcinków czy coś takiego.I nie piszę się np.naciągną tylkko naciągnął
To tyle.To mój szczery komentarz ,pzdr. ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Owszem napisze to Fs i dziękuje wam za niecierpliwość ( To znak że się podoba) Chwilowo nie mam weny i trudno mi pisać ale mam już zdięcia i odrobinkę tekstu ale to za mało by wkleić ;( Czekajcie cierpliwie a odcinek na pewno się pojawi.
Droga Flawiu po pierwsze Fs nie polega jedynie na ortografi i interpunkcij ( Mówiłam wam staram się pisać poprawnie ale to dla mnie wyjątkowe wyzwanie) , dziewczyna ze wzgldu że mówi w pierwszej osobie nie wyjawiła imienia (choć może to zrobi) Jeśli chcesz poznać jej przeszłość zachęcam do zaglądania tu (rąbek tajemnicy uchyli się już w następnym odcinku) Dziękuję ci za szczery komentarz w następnym odcinku będe pamiętać o trybie budowania. Pozdrawiam :* Autorka bez weny |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|