Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.10.2005, 20:56   #51
Tiffany
Guest

Domyślnie

No, no, no moja droga. ładne fs się tu kroi. Styl pisania śliczniutki, chciaz są małe niedociągnięcia. I mój ukochany temat: Magia- ach jak mało fs o tej tematyce i dlatego jestem ci skłonna dać 9/10 Aha i tak jak Viggo już wspomniał to te kratki zlikwiduj, bo niezwykle psują urok tego fotostory. Ale moje gratulacje, naprawdę świetnie piszesz tylko szkoda ze odcinek krótki ;( . Z niecierpliwością czekam na next odcinek i pozdrawiam!
Tiff
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.11.2005, 19:07   #52
Kael
Guest

Domyślnie

Dobre Terierek! Lubie jak piszesz, bo zawsze mam co czytać Coś co lubie poczytać, a ty naprawde potrafisz mnie zainteresować<<jak zwykle zresztą
Czekam na Ciąg Dalszy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.11.2005, 19:54   #53
Isi

Reputacja: 10
ThumbsUp

No no, bardzo mi się podoba Fajnie to wszytsko wymyśliłaś, tytuł przyciąga, tylko ta ortografia i interpunkcja przeszkadza Starałam się nie zwracać na nią uwagi, ale naprawdę rzuca sie w oczy, tak jak zdjęcia w trybie kupowania/budowania.
Fabuła jest jednak bardzo interesująca, a więc czekam na kolejny odcinek. Aha, i wydawało mi się, ze w tym 4. odcinku trochę akcja leciała za szybko, nieproporcjonalnie do poprzednich odcinków, ale może to tylko moje odczucie.
Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.12.2005, 12:04   #54
pieska_SzKoLnA^
Guest

Idea

no fs super,tylko to ze byla wampirem,przeszla do krainy elfow,i miala normany kolor skory,wydaje mi sie troche dziwne :wacko: .i przy tym,miales dac odcinek za miesiac 1 listopada w zaokragleniu,a wiec powinien byc juz 2 dni temu .nie mozesz tak zwlekac,bo robiac to,krzywdzisz wielu fanow tego fs(wielu jak wielu,nie jestem jedyna-w-swoim-rodzaju,a mi sie podoba).oto oni:
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
:1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny:
(co do liczby nie jestem pewna,ale co tam)
pozdrawiam i zycze weny :* :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.12.2005, 12:16   #55
Terierek
Guest

Domyślnie

Moi drodzy !
Wasze posty przypomniały mi o tym fs Przepraszam za zaniedbanie i obiecuje że następny odcinek będzie lepszy. Dajcie więcej komentów one mi pomagają. Dziękuje za wyrozumiałość względem dysleksij. I przepraszam ale chwilowo mam nawał pracy i następny odcinek się spóźni ;( Jednak powinien być przed 24 grudnia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2005, 12:02   #56
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

ciekawe najpierw myslalam ze nie ale jak sie wczytalam to stwierdzilam ze jednak tak!! no na swieta to juz moglby byc kolejny odcinek no te kratki na zdjeciach faktycznie brzydko wygladaja. 8/10
Apostołka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2005, 19:24   #57
datria
Guest

Domyślnie

Te fs naprawde wciaga, tylko szkoda ze zdjecia robisz w trybie kupowania i mam jedno pytanie. Czy bedziesz jeszcze pisala to Fs? Bo juz od dluszego czasu nie pojawil sie zaden odcianek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2005, 20:21   #58
Patti
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał datria
Te fs naprawde wciaga, tylko szkoda ze zdjecia robisz w trybie kupowania i mam jedno pytanie. Czy bedziesz jeszcze pisala to Fs? Bo juz od dluszego czasu nie pojawil sie zaden odcianek.
Terierek pisze Fs, ale jak narazie nie ma weny .
Też czekam z niecierpliwością.
Dalej, Terierek!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2005, 17:54   #59
flawia
Guest

Domyślnie

Co ma się podobać w tym forostory?Jest wiele błędów i niedociągnięć.A np. w pierwszym odcinku matka kazała tej dziewczynie (właśnie jak ona się wogóle nazywa ?)wyprowadzić się z domu ze względu na jej przeszłość.Jaką przeszłość?Nie wiem,może ominęłam,któryś z odcinków czy coś takiego.I nie piszę się np.naciągną tylkko naciągnął

To tyle.To mój szczery komentarz ,pzdr.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2005, 20:01   #60
Terierek
Guest

Domyślnie

Owszem napisze to Fs i dziękuje wam za niecierpliwość ( To znak że się podoba) Chwilowo nie mam weny i trudno mi pisać ale mam już zdięcia i odrobinkę tekstu ale to za mało by wkleić ;( Czekajcie cierpliwie a odcinek na pewno się pojawi.
Droga Flawiu po pierwsze Fs nie polega jedynie na ortografi i interpunkcij ( Mówiłam wam staram się pisać poprawnie ale to dla mnie wyjątkowe wyzwanie) , dziewczyna ze wzgldu że mówi w pierwszej osobie nie wyjawiła imienia (choć może to zrobi) Jeśli chcesz poznać jej przeszłość zachęcam do zaglądania tu (rąbek tajemnicy uchyli się już w następnym odcinku) Dziękuję ci za szczery komentarz w następnym odcinku będe pamiętać o trybie budowania. Pozdrawiam :*
Autorka bez weny
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania