|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Nowa simcia bedzie dzisiaj moglam dac wczoraj ale wtedy fota byly by z BS.A co do wygladu simci to powiem szczeze ze sie nie staralam aby simka byla ladna poprostu chcialam zeby inaczej wygladala niz ta podstawowa ale nie wyszlo mi zbytnio XD
Edit: ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Asulkä : 28.12.2005 - 09:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Za duże oczy (nie wiem, ale jakoś nie lubię oczków u simów
) i za długie rzęsy (chodzi mi o rzęsy maxisowe, nie linek, czy cień w postaci rzęs).A tak to simka ładna, może ma zbyt delikatną twarzycznę, ale ładna
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wlasnie miala miec delikatna twarz co do rzes ja zawsze takie robie nie wiem czemu.Postaram sie zrobic dzisiaj jeszcze jakas simcie
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
A mi się właśnie ta druga Simka o wiele bardziej podoba od pierwszej. A najbardziej podobają mi się w niej właśnie oczy i rzęsy.
Dla mnie po prostu im większe oczy, tym lepiej.
|
|
#5 |
|
Guest
|
Simka jest słodka i sympatyczna, lubię takie ^^ Ja bym dała jej cieplejsze oczy - brązowe albo zielone.
Edt: Ahh, a ja uwielbiam duże oczy ** Szczególnie takie świecące ** |
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Jak dla mnie to druga ładniejsza
9/10.Pierwsza normalna, 7/10 |
|
|
#8 |
|
Guest
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Pierwsza? Niespecjalna, dośc przeciętna
![]() Druga już ładniejsza, tylko twarz trochę za pulchna, jak dla mnie ![]() Trzecia simka bardzo ladna, może ma trochę za długie rzęsy, ale poza tym, śliczna
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Pierwsza simka jest przeciętna, ale ma ładny nos^^
druga śliczna-jak ktoś już wspomniał, ma delikatną twarz, co mi się podoba nastolatka też jest piękna- chyba najładniejsza jaką widziałam (wygląda właściwie jak dorosła)Według mnie na razie każda nowa simka jest ładniejsza od poprzedniej. Jak tak dalej pójdzie, to zazdroszczę^^ |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|