Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.12.2005, 14:58   #1
martencja
Guest

Domyślnie

Elfka - byłaby całkiem ładna, gdyby nie ten dyskotekowy image... znacznie lepsza byłaby kiecka. Gdyby nie to co w/w, byłaby bardzo fajna

Rudy piegus - katastrofa. Nie podoba mi się... jakaś taka... bleech...

Murzynka - KATASTROFA. Murzynki mają raczej okrągłe rysy... wyglada jakby miała szczękościsk... nie, nie podoba mi się

Bluzka - nie będę tego komentować, gdyż tego posta czytają chyba tylko fani TH... ale ty chyba nie zrobiłaś tej bluzki od podstaw - więc to chyba tylko recolor (mogę się mylić, ale wydaje mi się że widziałam już gdzieś ten top)

Azjatka - azjatką typową, to ona nie jest, raczej podchodzi tak pod mangę. Ale jako simka całkiem ładna i sympatyczna... słodka do kwadratu (a ubranie z NŻ komiczne)

To było moje zdanie

:*
Martencja

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.12.2005, 17:14   #2
flawia
Guest

Domyślnie

Żadna z simek mi sie nie podoba.Mają okropne twarze,zwłaszcza pzredostatnia.
niby elfki spodnie były fajne,ale szkoda,że nie dałaś ich z tyłu.
murzynka ma fajną sukienkę .Oglnie nie podoba mi się

stare 02.01.2006, 16:12   #3
Rafaello
Guest

Domyślnie

A oto najnowsza simka:

stare 02.01.2006, 16:39   #4
Cocco
Guest

Domyślnie

Twarzy nie widzę z bliska, ale chyba jest ładna.
Sukienka źle wygląda, tego typu aplikacje (nawet z wspaniałym Bill'em źle wyglądają.

stare 02.01.2006, 23:46   #5
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ojej! Ona ma za jasne, nienaturalnego koloru oczy. Nie podobają mi się. I fryzura też mi się nei podoba. Twarz też nie za bardzo. Sukienka? Może i ma fajny kształt, ale kto to widział dawać zdjęcie na sukience? Raczej daje się na koszulkach, t-shirtach... Nie podoba mi się ta nowa Simka, Twoje poprzednie były lepsze!
Isi jest offline  
stare 03.01.2006, 13:20   #6
saya
Guest

Domyślnie

Żadna mi się nie podoba... Do tego nie pisz, że bluzkę zrobiłas sama, bo tylko nakleiłaś na nia zdjęcie Bill'a, a to żadna filozofia. Z tą kiecka ze zdjęciem to przesadziłaś. Naprawdę, nie przeginajmy...

Ogólnie 1/1o za dobre chęci.

stare 03.01.2006, 15:55   #7
Black Raven
Guest

Domyślnie

kształt sukienki fajny ale zdjęciem ją popsułaś. Nie widziałam nigdy w życiu sukienki z jakimś zdjęciem(koszulki, topy i bluzy to tak)

o wiele bardziej by ta sukienka pasowała na elfa. Dorzuć liściasty wzorek, podnieś trochę dekolt bo wygląda jakby mógł lada chwila zlecieć, ew. dorzuć ramiączka i będzie strój na elfa.(Na prawdę - elfy wyglądają lepiej w sukienkach )

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania