|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 33.33% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
2 | 33.33% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 33.33% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po dłuższym namyśle postanowiłam opublikować tu moje 1 Fotostory. Mam nadzieję, że się wam spodoba:
*** ![]() Blond włosy, niebieskie oczy, uśmiechnięta mina, Ach, jak piękna była ta dziewczyna! Mimo, że diablicą była, O przyjaźni prawdziwej marzyła. W piekle władała, mieszkała w pałacu, Z dala od całego piekielnego hałasu. Kaelsy, tak miała na imię ta piękna dziewczyna, ciekawe miała zajęcie-diabłami rządziła. Lecz w wolnym czasie okropnie się nudziła. ![]() Ulubionego napoju- voodki –z kim wypić nie miała, Chociaż tak bardzo, bardzo kogoś takiego mieć chciała. Samotności tej nie cierpiała, Ale co miała zrobić, skoro przyjaciół nie miała? *** ![]() Czarne włosy i czarne oczęta, Tego zazdrościły jej często inne dziewczęta. Ryfterami władać zaczęła, Lecz przyjaciela wiernego obok siebie mieć pragnęła W Pałacu Dnia i Nocy zamieszkała, Ta, co psy ponad wszystko kochała. Im się zwierzała, nimi się opiekowała, A w zamian ich wierność dostawała. Lecz pies to jest zwierzę, A że zwierze mówi ja nie wierzę! Więc na pewno samotna czuć się musiała, „ludzkiego” przyjaciela pewnie mieć chciała. *** ![]() Ta z kolei dziewczyna nocą rządziła Wspaniała, cudowna i miła była. Jej imię „Czarna Gwiazda” znaczy, Żeby opisać jej zalety nawet kilku stron nie starczy. Tylko przyjaciela jej brakowało, Tylko to na drodze do szczęścia jej stało. *** ![]() Ryfterka* to wspaniała była, O prawdziwej przyjaźni marzyła. Brata tylko miała, Ale kogoś jeszcze mieć chciała. Wielka była jej potęga-nie ma wątpliwości, Jednak w jej sercu nie było wiele nienawiści i złości. Ale całe mnóstwo samotności W jej sercu gości. Komu się zwierzyć-nie wiedziała, Bo kogoś, kto by ją zrozumiał nie miała. *** ![]() Dziewczyną zwykłą była, w samotności żyła, O miłości i przyjaźni marzyła. Tak bardzo kogoś kochać chciała, Lecz tego kogoś nie miała. Chciała kogoś kochać-kogo nie wiedziała. Chciała się komuś zwierzać-jednak nikogo nie miała. ![]() Czemu była sama? Odpowiedzieć nie umiała. Często przez okno wyglądała-tak beztroska i wesoła jak inni być chciała. Więc samotnie w domu lub na ławce w parku siedziała, Każdą roślinę i każdy kwiat znała i kochała. *** ![]() Prawdziwego przyjaciela nigdy nie miała, Mimo, że tak bardzo mieć go chciała. Niebieskimi oczami na wszystko patrzyła, Lecz w świecie marzeń swoich żyła. ![]() Marzenia jej światem były całym, Tylko jej, mimo, że małym. Swoimi dużymi oczami tyle zła widziała, Więcej widzieć nic już nie chciała. Zaufać ludziom się bała I rozmawiać z nimi nie umiała. *** Każda chciałaby mieć kogoś, kto jej pomoże. Powiedzcie mi-czy tak zdarzyć się może? *** *Ryfterka-z bajki pt."Wymiar Delta". Ryfterzy chcą przejąć władzę nad ludzkimi umysłami i zawładnąć światem. Tu akurat chodzi o Marię Ragnar. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hahaha!jestem pierwsza!!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie przedstawiłaś bohaterów swego FS. Ładne wierszyki, ale poczekam na pierwszą część
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie nawidzę przedstawienia p[ostaci, szczegołnie kiedy jest samo bez odcinka. Wierszyki ciut bezsensowne i na szóstym zdjątkuod góry widać jak schody są przezroczyste. Proponuję robić zdjęcia ze schodami z klawiszem TAB. Ocena 4/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię wierszy. Nie moja wina, po prostu nie lubię.
![]() ![]() ![]() Ocenię po 2-3 odcinku. Mam pytanie: czy każdy odcinek będzie pisany wierszem, czy to tylko taki wstęp? Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Talent poetycki, nie ma co! Bardzo ładne wiersze.
Poczekam z oceną do 1 odc. Zapowiada się nieźle. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hmmm szczerze to średnio lubię wiersze, ale o gustach się nie dyskutuje
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Super ! (eh znowu wpadam w zachwyt)
![]() "Te czarne oczy te czarne oczy " Piękne ... Bajeczne... Myślę że wszystko może tu się zdarzyć ( w końcu to pomysł autorki) Ocena 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() W tym opowiadaniu występują osoby z forum: Terierek, Kael, ja ( ![]() girl_nr_6: to opowiadanie będzie wierszem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ale fazowe fotostory,chyba najlepsze ze wszystkich!!!!!!!!!!!!!byle by takich więcej.dobra robota patti
![]() ![]() LapisEdit: Wierz mi, wystarczą dwie buźki... Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 01.01.2006 - 13:29 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|