|
|
#252 |
|
Guest
|
Ja to nie wiem jak to jest... Na bliźniaki sposób taki - Simka je dużo ciasteczek ;] Naprawdę duuużo... Ale wtdedy rodzą mi się dziewczynka i chłopiec... A ja chcę bliźnięta jednojajowe :1smutny: A kod nie działa :con:
|
|
|
|
#253 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 |
|
Guest
|
Co tam płeć dziecka, byle było zdrowe
Mi się rodzi po równo, a czasem w rodzinie sami chłopcy lub same dziewczynki. Bliźniaki rzadziej, ale się zdaża xP |
|
|
|
#255 |
|
Guest
|
Szkoda, że nie ma w simsach smutków związanych z ciążą... Byłoby naturalniej! Np. poronienia, chore dzieci itd. To trochę okrutne, ale tak simsy są za idealne i nie mają prawie rzadnych zmartwień...
|
|
|
|
#256 |
|
Guest
|
wiesz to dobry pomysł
. Myśle że było by ciekawe. Wtrące coś na marginesie. Po czym poznac ze simka jest w ciązy?Jest jakiś napis? |
|
|
|
#257 |
|
Guest
|
Nie ma żadnego napisu
. Jak simka jest w ciąży to lata do kibla i wymiotuje, a potem jej brzuch rośnie.
|
|
|
|
#258 |
|
Guest
|
ja mam taki sposób, który jeszcze ani razu mnie nie zawiódł - jesli chcę mieć dziecko - dziewczynkę, klikam simem facetem na simkę "postaraj się o dziecko", a jak chłopca - odwrotnie, simką na sima. Zawsze działa, ale tylko na łóżku. W jacuzzi i innych nie działa (przynajmniej mnie)
:* Martencja |
|
|
|
#259 |
|
Guest
|
...jest na odwrót
. Nie wiem czemu...
|
|
|
|
#260 |
|
Guest
|
Gdzieś widziałam, że jeżeli przed ekhem simka zje sernik to urodzą się bliźniaki
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|