|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na simce dobrze by było troszkę pomniejszyc podbródek (lekko) i zrobić jej twarz lekko pulchniejsza (zbyt trójkątna jest ;-) )
I nos na 3 fotce mi nie przyponima jej nosa. Fotkę porównawczą warto zmienić na jeden ze starszych image Xtiny (proste włosy i kaszkiet... to było kiedyś) Zobacz: Te zdjęcie oraz Tą fotką Ostatnio edytowane przez T42 : 03.01.2006 - 18:59 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę przypomina Christinę (makijaż, kolczyk, włosy, czapka), ale gdybyś dała jej inną fryzurę, nie zauważyyłabym podobieństwa. Christina Aguilera ma chyba trochę bardziej pociągłą twarz i nos u Twojej Simki jest trochę inny.
#3 |
Guest
|
![]()
Jezeli mam porownac zdjecie ktore dalas Christiny do Christina-sima, to moze twarz podoba, ale lokow nie ma
![]() Christina jest podoba, ten kolor wlosow... No, no wydaje mi sie ze najleprza z tych wszystkich ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki serdeczne za ocenki.
Wkrótce dam Fergie. Już ją prawie zrobiłam. Póki co proszę o nowe oceny ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A wiec tak:
Jessica Alba: ma nawet podobne oczy. Co do tej fryzury to mogłas dac zdjęcie jak miała jeszcze inny kolor włosów. Beyonce no nawet nawet, ale gdybym miała zgadywac kto to jest no to nie wiem czy by mi się udało ![]() Paris: jest podobna, ta jej dziwna twarz: Christina: NO!!To jest mistrzostwo świata ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No widzę ,że jednak ktoś jeszcze chce tu widzieć moje gwiazdy. Ostatnio robiłam reinstalkę simów ale christina chyba się zachowała a teraz wam daje zdjęcie Fergie czyli Stacy Ferguson.
Tutaj Fotka Dla Porównania ![]() ![]() A tutaj BONUS! Jedno zdjęcie Reese Witherspoon! ![]() Tutaj Fotka Dla Porównania ![]() Zamieszam na Rapidzie Christine Aguilere. Jak zrobię to zeedytuje. Pozdro! I proszę o ocenki. Fergie do sciagniecia nie dam, bo miałam reinstalke i tylko krysie miałam zapakowaną. Edit_Lil: Jeszcze tylko wsadze Kryśkę na rapida i będzie OK! Ostatnio edytowane przez ▫Lily▫ : 15.02.2006 - 09:28 |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Myślę, że Fergie jest prawie podobna, tzn. byłaby w pełni podobna, gdybyś dała jej szerszy podbródek. Fergie nie ma takiego wąskiego podbródka, co widać na zdjęciach.
![]() ![]() Jeśli chodzi o Reese Witherspoon to całkiem, całkiem. ![]() ![]() Ogólnie jest dobrze. ![]() Pozdrawiam
#9 |
Guest
|
![]()
Fergie podobna, nawet bardzo. Z Reese Witherspoon moze troche gorzej. Ma jakąs twarz dziwną
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|