|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 29.27% |
4 gwiazdki - Całkiem Niezłe.. |
16 | 39.02% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
7 | 17.07% |
2 gwiazdki - Zgroza |
3 | 7.32% |
1 gwiazdka - Strach Się Bać! |
3 | 7.32% |
Głosujących: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hm...no fakt, zdjęcia nie są najlepsze :/
No ale liczy się pismo ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tytuł: Ciekawy, zachęcający.
Faubuła: Narazie nie mogę ocenić. Tekst: Raczej ok. Może jest kilka powtórzeń i literówek, ale jak dla mnie spoko. Zdjęcia: Popatrz w opcjach gry, może uda ci się coś zmienić. Czekam na next odcinek żebym mogła dokładniej ocenić. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całokształt mi się nie podoba poprostu no niewiem dlaczego ale nie. Tekst jest średni..zdjecia okropne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, jedynie jakośc zdjec pozostawia wiele do zyczenia, ale tekst jest super.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
O_O To te ostatnie zdjęcia też są do bani? Niestety, ale lepszy komputer kosztował by mnie chyba dziesięc tysięcy -____-. Póki co musicie się zadowolić tym, co w trzecim odcinku. Part IV przewidywany na sobotę. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie te ostatnie są nawet nawet. Ale w 1 i 2 odcinku były strasznie rozmazane
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Karuś i co ja mam Ci powiedzieć?
Wielu rzeczy nie zrozumiałam, ale mam nadzieję, że się wyjaśnią. Przykład? Choćby koligacje rodzinne Kyre. Trochę nieprawdopodobne wydaje się to, że mordercą jest osiemnastolatka albo że nikt nie usłyszał tego strzału w pociągu. Co do stylu... Pozostawia wiele do życzenia. Kilka błędów, a na trzy odcinki to dużo. Brakuje przecinków, źle dobierasz niektóre słowa. Ogólne wrażenie jest jednak przywoite, naprawdę. Liczę na to, że może jeszcze pójść do góry. Zagłosuję później, bo musiałabym to ocenić na 3, a nie chcę. Olcia |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Piszesz bardzo obrazowo. Pominę błędy, które napotkałam. Bardzo poprawiła się jakość zdjęć. Fabuła niczego sobie, z pewnością jeszcze tu zajrzę ;)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To twoje fs jest naprawdę przeciętne...Nic szczególnego nie zwróciło mojej uwagi.Po prostu takich fs, jak twoje to jest chyba z milion na tym forum.
Ostatnio edytowane przez Elzi : 03.04.2006 - 11:51 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|